Αθλητισμός

Super League: Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, επιτρέπεται η μεμονωμένη στο Βόλο

Super League: Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, επιτρέπεται η μεμονωμένη στο Βόλο

Πηγή Φωτογραφίας: [367737] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε θετικά για την μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων Ολυμπιακού και Άρη στην 1η αγωνιστική της Super League – Αρχικά είχε ανακοινώσει απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης.

Η ανακοίνωση περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών στα παιχνίδια Βόλος-Ολυμπιακός και Ατρόμητος-Άρης, δε σημαίνει πως Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους στην πρεμιέρα της Super League.

Ο Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε θετικά αναφορικά με την μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού και του Άρη σε Πανθεσσαλικό και Περιστέρι αντίστοιχα. Άλλωστε οι γηπεδούχες ομάδες ήδη έχουν διαθέσει εισιτήρια και ειδικά για τον Βόλο μέχρι χθες είχαν πωληθεί τουλάχιστον 3.000.

Η εισήγηση των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων, έφερε την συγκεκριμένη απόφαση του Γιάννη Βρούτση, ο οποίος και άναψε το «πράσινο φως» επιτρέποντας τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων. Παραμένει λοιπόν η απόφαση για απαγόρευση «οργανωμένης μετακίνησης», χωρίς όμως να στερεί το δικαίωμα παρουσίας στο γήπεδο για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments