Ελλάδα

Κατέρρευσε ο δρόμος και εγκλωβίστηκαν σε πάρκινγκ 15 αυτοκίνητα – Συναγερμός στις Μηλιές Πηλίου

Κατέρρευσε ο δρόμος και εγκλωβίστηκαν σε πάρκινγκ 15 αυτοκίνητα – Συναγερμός στις Μηλιές Πηλίου

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΓΟΝΟΤΑ//Κατέρρευσε ο δρόμος και εγκλωβίστηκαν σε πάρκινγκ 15 αυτοκίνητα – Συναγερμός στις Μηλιές Πηλίου

Το παράδοξο είναι πως ενώ ο δρόμος προς το πάρκινγκ παρέμενε κλειστός και απαγορευόταν η είσοδος, απομακρύνθηκαν οι απαγορευτικές κορδέλες και δόθηκε σε χρήση χωρίς να προηγηθούν έργα αποκατάστασης

Συναγερμός σήμανε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στις Μηλιές ΠηλίουΣημείο του δρόμου κατέρρευσε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε πάρκινγκ 15 αυτοκίνητα.

Όπως μεταδίδει το gegonota.news ο δρόμος βρισκόταν στον «αέρα» μετά τις πλημμύρες και στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις των κατοίκων για αποκατάσταση δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Το παράδοξο είναι πως ενώ ο δρόμος προς το πάρκινγκ παρέμενε κλειστός και απαγορευόταν η είσοδος, απομακρύνθηκαν οι απαγορευτικές κορδέλες και δόθηκε σε χρήση χωρίς να προηγηθούν έργα αποκατάστασης.

Το τμήμα του δρόμου που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκινγκ, «έπεσε» στις 4 τα ξημερώματα, και το τμήμα που υποχώρησε «έσκασε» στο ρέμα.

Η αστυνομία τοποθέτησε στις 7:00 το πρωί κορδέλες που απαγορεύουν την είσοδο στο πάρκινγκ αλλά το πρόβλημα είναι να βγουν με ασφάλεια τα αυτοκίνητα που βρίσκονται παρκαρισμένα εντός.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα γίνει μπάζωμα στον δρόμο σήμερα αλλά οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments