Πολιτική

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για υιοθεσία σκύλου από Κασσελάκη

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για υιοθεσία σκύλου από Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [371292] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Ένα μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με την υιοθεσία από πλευράς Κασσελάκη ενός πυρόπληκτου σκύλου που είχε φιλοξενηθεί στην δομή Dog's Voice στο Γαλάτσι έχει προκληθεί

Ένα μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με την υιοθεσία από πλευράς Κασσελάκη ενός πυρόπληκτου σκύλου που είχε φιλοξενηθεί στην δομή Dog’s Voice στο Γαλάτσι έχει προκληθεί, με τη Νέα Δημοκρατία, δια του εκπροσώπου τύπου της, να δηλώνει πως πρόκειται για fake υιοθεσία και τους εθελοντές να αρνούνται κατηγορηματικά το γεγονός ότι κ. Κασσελάκης υιοθέτησε τον σκύλο.

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν μεταδόθηκε η είδηση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στην δομή των Dog’s Voice στο Γαλάτσι υιοθέτησε ένα σκυλάκι.

Ακολούθησε δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, σύμφωνα με την οποία «η λογική του influencer με την οποία πολιτεύεται τον οδήγησε χθες, κατά την επίσκεψή του σε δομή φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων, στο σημείο να μοιράσει στα ΜΜΕ στημένη επαγγελματική φωτογράφιση με σκύλο από τις περιοχές που επλήγησαν για να τη συνοδεύσει με διαρροή ότι δήθεν υιοθέτησε το πυρόπληκτο σκυλάκι» έγραψε και πρόσθεσε: «Μία μέρα αργότερα ήρθε η διάψευση από την εν λόγω ΜΚΟ για την προστασία και υιοθεσία σκύλων, η οποία ξεκαθάρισε ότι «αυτό δεν ισχύει. Δεν δόθηκε κανένα ζώο για υιοθεσία από τον σταθμό του Γαλατσίου. Προσφέρθηκε πράγματι ο κ. Κασσελάκης να φιλοξενήσει ένα ζώο το οποίο δεν δόθηκε γιατί πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που τηρούμε πάντα με τον εκάστοτε δήμο στον οποίο φέρει ηλεκτρονική σήμανση με τον οποίο και θα τρέξει η αντίστοιχη διαδικασία. Αυτή η ανακρίβεια προσβάλλει το έργο εκατοντάδων εθελοντών στη δομή που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζώα σοβαρά και υπεύθυνα».

dog_voice_diapsefsi

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τονίστηκε πως «επισκεπτόμενος, την Τρίτη, τη δομή φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων από τις πληγείσες περιοχές, η οποία βρίσκεται στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη θέληση να φιλοξενήσει ένα σκυλάκι με την προοπτική να το υιοθετήσει. Φυσικά υπάρχει σχετική διαδικασία γι’ αυτό, η οποία και θα ακολουθηθεί. Ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κινήσει τη διαδικασία για τη φιλοξενία και άμεσα θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υιοθέτηση».

Παράλληλα, εθελοντές της δομής ανέβασαν στα social media κείμενα που καταφέρονταν κατά του κ. Κασσελάκη. Όπως ο Νίκος Κορδατζάκης, ο οποίος ανέφερε σε κείμενο του: «Άν είσαι πολιτικός καί θέλεις νά προσεγγίσεις τήν φιλοζωική κοινότητα προκειμένου νά μαζέψεις ψηφαλάκια, σέ όποιο χώρο κι άν ανήκεις, κάντο με έργα πού νά τό αποδεικνύουν εμπράκτως καί όχι με στιγμιαίες φωτογραφίες αγκαλιάζοντας τα ή βγάζοντας τα “βόλτα” δέκα μέτρα, απλά γιά νά φωτογραφηθείς… Δεν με νοιάζει άν σέ λένε Κασσελάκη, Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Κασιδιάρη, ή όπως αλλιώς…. ΔΕΝ ανήκω σέ ΚΑΝΕΝΑΝ καί σέ ΚΑΜΜΙΑ πολιτική παράταξη.!!!! Απέχω έτη φωτός από πολιτικά καί ποδοσφαιρικά..!!!! Όποιος καί νά ήταν τά ίδια θά έλεγα..!!! Διέθεσε ένα στρεμματάκι από τά εκατοντάδες στρέμματα πού έχεις, κάντο ένα “μίνι ” καταφύγιο έστω γιά τά γέρικα καί άρρωστα ζώα πού κανείς ΔΕΝ πρόκειται νά ενδιαφερθεί γι αυτά ή δεν έχει τήν οικονομική δυνατότητα νά τά φροντίσει, προσφέροντας τους έναν αξιοπρεπή θάνατο όταν έρθει η ώρα τους… όπως έκανα εγώ με τήν Σταυρούλα μου καί χιλιάδες άλλοι με τά δικά τους. Άν εσύ καί οποιοσδήποτε άλλος, θέλει νά γίνει συμπαθής επειδή απλά καί μόνο τά χαϊδεύει, τότε εμείς πού κοιμόμαστε κατάχαμα μαζί με αδέσποτα καί στερούμαστε εμείς γιά νά φροντίσουμε αυτά, τί νά πούμε..;;;;;; ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕΕΕ…????».

Ακολούθησε σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νίκου Ρωμανού. «Ο θλιβερός και ανεκδιήγητος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, αντί να κρυφτεί και να σιωπήσει, τόλμησε να εκτοξεύσει λάσπη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι των πολιτών που είδαν το βιός τους να καταστρέφεται αλλά και των πυροσβεστών και των εθελοντών που έδωσαν τη μάχη με την πυρκαγιά», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας, παράλληλα, πως «στον αντίποδα, τα κυβερνητικά και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιφέρονται στα μέσα ενημέρωσης κι εκτοξεύουν απίθανες δικαιολογίες, ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, αποφεύγοντας ακόμη και την παραμικρή επαφή με τους πολίτες που επλήγησαν». Όσο για τις κατηγορίες Ρωμανού που μίλησε για «διαρροή Κασσελάκη ότι δήθεν υιοθέτησε πυρόπληκτο σκυλάκι», η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις αναφορικά με τη διαδικασία φιλοξενίας του σκύλου από τη δομή του Γαλατσίου, πέντε ώρες νωρίτερα από την ώρα που ο Ν. Ρωμανός ανήρτησε τις χυδαιότητός του», ενώ προσθέτει πως «σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες του Στ. Κασσελάκη από την επίσκεψή του στον συγκεκριμένο χώρο, είναι προφανές στον οποιονδήποτε πως αυτές λήφθηκαν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο από την ίδια τη δομή για τα κατοικίδια που δίνονται για υιοθεσία».

Σε νέα ανάρτησή του ο Νίκος Ρωμανός, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ και τους επιθετικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, τονίζοντας πως όσα έγραψε ο ίδιος χθες (14/8) “έχουν επιβεβαιωθεί απο βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενείας πυρόπληκτων ζώων, την οποία χρησιμοποίησε ως ντεκόρ για τα βίντεο, τις αναρτήσεις και τα likes του”.

Η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού

“Σε χθεσινή μου ανάρτηση σχολίασα τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, στα πλαίσια του τριήμερου σόου εργαλειοποίησης της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ώρες μετά την ανάρτηση μου, ο κ. Κασσελάκης μέσω του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μου επιτέθηκε με βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που είχα το «θράσος» να αναφερθώ στην ανάρτηση της ΜΚΟ που διέψευδε τη δήθεν υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου και αναδείκνυε την υποκρισία και τη χυδαιότητα ενός στημένου σόου στην πλάτη πυρόπληκτων ζώων, φιλόζωων και εθελοντών. Για την ταμπακιέρα τίποτα φυσικά. Το μόνο που έκανε ήταν να με παραπέμψει στην απάντηση που είχαν βγάλει κάποιες ώρες νωρίτερα. Σήμερα βέβαια η εν λόγω ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κατέβει (φώτο 1 & 2). Μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά αυτό…”

Επίσης, σήμερα όλα όσα έγραψα χθες έχουν επιβεβαιωθεί απο βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενείας πυρόπληκτων ζώων, την οποία χρησιμοποίησε ως ντεκόρ για τα βίντεο, τις αναρτήσεις και τα likes του (φωτο 3 & βίντεο – https://facebook.com/share/v/1gHhSwUPoNQkKKmC/? )

Με όλα αυτά, μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου: «απατεώνες είμαστε»; Η απάντηση στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανής…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

16.08.2024 | 00:50

Χρυσός: Οι προσδοκίες για τον πληθωρισμό τον «σπρώχνουν» σε νέο υψηλό

16.08.2024 | 00:48

Παναθηναϊκός: Με Λανς στα playoffs του Conference League

16.08.2024 | 00:34

Ανοδική κίνηση στα ευρωχρηματιστήρια παίρνοντας τη σκυτάλη από τις ΗΠΑ

16.08.2024 | 00:32

Άγιαξ Παναθηναϊκός 0-1 [13-12 στα πέναλτι]: Οι «πράσινοι» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση-Συνεχίζουν στο conference league

16.08.2024 | 00:20

Google: Γιατί έμεινε πίσω από OpenAI και Anthropic στην τεχνητή νοημοσύνη – Τι λέει ο πρώην CEO

16.08.2024 | 00:19

Προειδοποίηση ΗΠΑ: Το Ιράν μπορεί να επιτεθεί αιφνιδιαστικά τις επόμενες ημέρες

15.08.2024 | 23:51

Τρεις παραβιάσεις του FIR Αθηνών από τουρκικά αεροσκάφη στο νοτιοανατολικό Αιγαόο

15.08.2024 | 23:33

ΑΕΚ – Νόα: Έντονη αντίδραση του κόσμου της Ένωσης μετά τον αποκλεισμό [vid]

14.08.2024 | 20:53

Ιουλία Καλλιμάνη: «Αν δεν έκανε ο μπαμπάς μου αυτό το λάθος τώρα...»

14.08.2024 | 20:47

Μαντώ Γαστεράτου: Ξεσπά για τις πυρκαγιές – «Δεύτερη φορά που φεύγω σαν κυνηγημένη. Σας σιχάθηκα!»

14.08.2024 | 20:40

Ρούλα Κορομηλά: Ξεσπά για τους ιδιοκτήτες των κατοικιδίων – «Θεωρείται εγκληματική πράξη και απανθρωπιά»

14.08.2024 | 20:34

Άκης Σακελλαρίου: «Δεν είχε ούτε τουαλέτες, ούτε καμαρίνια. Πόσο κρίμα!»

14.08.2024 | 20:29

Εμμανουήλ Καραλής: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του – «Παιδί μου, νικήσαμε τον ρατσισμό»

14.08.2024 | 20:25

Γιώργος Χρανιώτης: «Τα παιδιά έχουν μια ουσία που είναι λίγο σαν ναρκωτικό»

14.08.2024 | 12:16

Γενέθλια για τον Τσιτσιπά μαζί με τη μητέρα του και την Πάουλα Μπαντόσα -Απών ο πατέρας του

11.08.2024 | 10:11

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: "Μου δίνει ελευθερία το να μην κοιτάξω τις τιμές στο σούπερ μάρκετ"

15.08.2024 | 16:29

Διάσκεψη "τελευταίας ευκαιρίας" για τη Μέση Ανατολή

15.08.2024 | 16:27

Η Ουκρανία λέει ότι ελέγχει 82 κοινότητες στην περιοχή του Κουρσκ - Το Κίεβο εγκατέστησε στρατιωτική διοίκηση

15.08.2024 | 12:00

«Πραγματικό δίλημμα» για τον Πούτιν η αντεπίθεση των Ουκρανών: Χτυπήματα από ξηρά και αέρα στο γόητρο της Μόσχας

15.08.2024 | 11:49

Τι μέλλει γενέσθαι με το ρήγμα Αιθιοπίας-Σομαλίας, μετά τις αποτυχημένες συνομιλίες στην Τουρκία;

15.08.2024 | 11:35

Μπλίνκεν, ΜακΓκαρκ και Χόχσταϊν πάνε Μέση Ανατολή για να αποτρέψουν την κλιμάκωση

15.08.2024 | 11:22

Κρίσιμες συνομιλίες σήμερα στο Κατάρ με σκοπό κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

15.08.2024 | 07:05

Οι ΗΠΑ «αγωνιούν» για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή εγκρίνοντας πώληση όπλων 20 δις στο Ισραήλ!

15.08.2024 | 05:45

Τι κρύβεται πίσω από την παραίτηση του Τζαβάντ Ζαρίφ από τη νέα κυβέρνηση του Ιράν;

MUST READ

Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο - Ρίψη στεφάνου για τους πεσόντες του «Έλλη»

Έδωσε το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση επί του ΤΠΚ «Μυκόνιος»

15.08.2024 | 15:27

Πολιτική

Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τους εποχικούς πυροσβέστες στη Νέα Μάκρη

Οι εποχικοί πυροσβέστες αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα και κατέθεσαν τα αιτήματά τους

15.08.2024 | 15:23

Πολιτική

Ανδρουλάκης για φωτιές στην Αττική: Χρέος μας να δημιουργήσουμε ένα κράτος λειτουργικό

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραβρέθηκε στη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μασταμπά Ηρακλειου, ενώ στο τέλος της δοξολογίας, σε δηλώσεις του, ευχήθηκε σε όλους για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας

15.08.2024 | 13:19

Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Σκεφτόμαστε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Οι καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική επισκίασαν τον φετινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

15.08.2024 | 12:50

Πολιτική

Μητσοτάκης: Η πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα για να αποζημιώσει τους πυρόπληκτους,η τοξικότητα δεν κάνει καλό

Ο πρωθυπουργός από τα Χανιά όπου βρίσκεται για τον Δεκαπενταύγουστο ευχαρίστησε τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και τους εθελοντές για τις μάχες με τις φλόγες

15.08.2024 | 11:05

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική

Μέση Ανατολή: Σε διαρκή εγρήγορση η Ελλάδα

07.08.2024 | 06:15

Σχεδιασμοί για εκκένωση αμάχων.

Πολιτική

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την Ελλάδα από την κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή;

06.08.2024 | 11:17

Η Ελλάδα καλείται να κινηθεί εντός του διεθνούς δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας.

Πολιτική

Μητσοτάκης: Με 58 έργα και 87 μεταρρυθμίσεις θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις

04.08.2024 | 12:44

«Σκοπός είναι να αποτραπεί η υπέρμετρη επιβάρυνση των οικιακών καταναλωτών λόγω της συγκυριακής αύξησης των τιμών του ρεύματος στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη τον Ιούλιο», τόνισε για τα μέτρα της κυβέρνησης για το ρέυμα.

Πολιτική

Χειμάρρα: Νίκησε ο εκλεκτός του Ράμα

05.08.2024 | 07:29

Μέχρι τις 6.25 το πρωί είχαν ανοιχτεί 25 από τις 36 κάλπες και η διαφορά ήταν στις 1291 ψήφους.

Πολιτική

Κασσελάκης: Στη δίνη καταγγελίας για παράνομη πισίνα στις Σπέτσες

04.08.2024 | 00:10

Κατασκευάστηκε ενώ ο κ. Κασσελάκης ήταν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική

Μήνυμα της Λινού για Πολάκη: Σε κανένα χώρο εργασίας, δεν θα ήταν επιτρεπτές αυτές οι συμπεριφορές

05.08.2024 | 11:23

«Ας αφήσουμε τις κοκορομαχίες και την εσωστρέφεια» ανέφερε η Καθηγήτρια Ιατρικής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές ΝΔ για τη σύλληψη δικηγόρου: Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με το κόμμα και ουδέποτε υπήρξε μέλος του

Η 29χρονη συνελήφθη και το πρωί της Τετάρτης και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγές ΝΔ για τη σύλληψη δικηγόρου: Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με το κόμμα και ουδέποτε υπήρξε μέλος του

Ο Κασσελάκης κατηγορεί για πολιτικό αριβισμό την κυβέρνηση για τις πυρκαγιές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε: «είδα μόνο τρία αεροπλάνα και, σε ερώτησή μου, μού απάντησαν ότι τα άλλα ήταν σταθμευμένα. Όχι σε υδροληψία, όχι σε ανεφοδιασμό καυσίμων».

Ο Κασσελάκης κατηγορεί για πολιτικό αριβισμό την κυβέρνηση για τις πυρκαγιές

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο εμβολιασμός κατά της ευλογιάς των πιθήκων έχει ξεκινήσει από 22/7 στην Ελλάδα

Ανάρτηση του υπ. Υγείας

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο εμβολιασμός κατά της ευλογιάς των πιθήκων έχει ξεκινήσει από 22/7 στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο - Ρίψη στεφάνου για τους πεσόντες του «Έλλη»

Έδωσε το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση επί του ΤΠΚ «Μυκόνιος»

Νίκος Δένδιας: Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο – Ρίψη στεφάνου για τους πεσόντες του «Έλλη»

Άδωνις Γεωργιάδης: Παρόν το κράτος στην πυρκαγιά

Ο Κασσελάκης έγινε ρεζίλι με όσα είπε για τα αεροσκάφη

Άδωνις Γεωργιάδης: Παρόν το κράτος στην πυρκαγιά

ΣΥΡΙΖΑ: Επί δύο ημέρες ζητάμε συγκεκριμένα στοιχεία για τη χρήση εναέριων μέσων στην πυρκαγιά της Αττικής

«Ο ελληνικός λαός δικαιούται την αλήθεια και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο για τα συγκεκριμένα στοιχεία»

ΣΥΡΙΖΑ: Επί δύο ημέρες ζητάμε συγκεκριμένα στοιχεία για τη χρήση εναέριων μέσων στην πυρκαγιά της Αττικής

Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Κακής ποιότητας influencer με μοναδικό στόχο τα likes

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπολύει σε ανάρτησή του στο Facebook ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατηγορώντας τον για υποκρισία καθώς και ότι πολιτεύεται με fake news

Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Κακής ποιότητας influencer με μοναδικό στόχο τα likes

Δένδιας για τα 50 χρόνια από τον Αττίλα ΙΙ: Συνεχίζουμε την προσπάθεια για δίκαιη λύση του Κυπριακού

«Τιμάμε τους Ελλαδίτες και Κυπρίους αδελφούς μας οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον, τους αγνοούμενους και όσους υπερασπίσθηκαν την ελευθερία της νήσου»

Δένδιας για τα 50 χρόνια από τον Αττίλα ΙΙ: Συνεχίζουμε την προσπάθεια για δίκαιη λύση του Κυπριακού