Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Σκεφτόμαστε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Σακελλαροπούλου: Σκεφτόμαστε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

Οι καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική επισκίασαν τον φετινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Οι καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική επισκίασαν τον φετινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία παρέστη στη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγιάσου, στη Λέσβο. Η κα Σακελαροπούλου με το πέρας της λειτουργίας, τόνισε ότι οι σκέψεις όλων βρίσκονται με τους πληγέντες των πυρκαγιών.

Ολόκληρη η δήλωση της ΠτΔ

«Ο φετινός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την οποία ο λαός μας τιμά και αναγνωρίζει στο πρόσωπό της την προστάτιδα Μητέρα, επισκιάστηκε δυστυχώς από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική. Σκεφτόμαστε όλους όσους επλήγησαν από αυτές, ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όσους έδωσαν, για άλλη μια φορά, ηρωική μάχη με τις φλόγες, και ελπίζουμε οι ζημιές να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Χρόνια Πολλά!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments