Αθλητισμός

Άγιαξ Παναθηναϊκός 0-1 [13-12 στα πέναλτι]:Οι πράσινοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση-Συνεχίζουν στο conference

Άγιαξ Παναθηναϊκός 0-1 [13-12 στα πέναλτι]:Οι πράσινοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση-Συνεχίζουν στο conference

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟ//EUROKINISSI

Απίστευτος τρόπος για να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός

Απίστευτος τρόπος για να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός, χωρίς να το αξίζει. Οι «πράσινοι» έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι στην έδρα του Άγιαξ, επικράτησαν 1-0 και έστειλαν το ζευγάρι στα πέναλτι, όπου μετά από 33 εκτελέσεις δυστυχώς η ελληνική ομάδα έχασε την πρόκριση με πικρό τρόπο, αλλά συγχρόνως ιδιαίτερα περήφανο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο του αντίπαλο και ειδικά με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και την εικόνα της παράτασης, άξιζε να πάρει την μεγάλη πρόκριση. Δυστυχώς όμως όλα κρίθηκαν εκεί που η τύχη έχει τον πρώτο λόγο και όπως έχει φανεί κι απ’ τις κληρώσεις, ο Παναθηναϊκός εκεί μόνο του δεν έχει τη μοίρα.

Ο Τετέ που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 89’. Πολύ καλός ο Βραζιλιάνος έδωσε πνοή στους «πράσινους» όσο αγωνίστηκε, σε μια συνολικά εξαιρετική παρουσία στο Άμστερνταμ και μια τόσο μα τόσο άδοξη απώλεια της πρόκρισης στο τέλος.

Πλέον, το «τριφύλλι» υποβιβάζεται στα play offs του Conference League κι εκεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γαλλική Λανς, σε ένα πολύ δύσκολο ζευγάρωμα για να συνεχίσει στην Ευρώπη και σε επίπεδο League Stage.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments