Ελλάδα

Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου που σήκωσε την μπουκαπόρτα ενώ επιβιβαζόταν ΙΧ

Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου που σήκωσε την μπουκαπόρτα ενώ επιβιβαζόταν ΙΧ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Στη σύλληψη του πλοιάρχου του «SAONISOS» προχώρησαν οι λιμενικές Αρχές, ύστερα από το περιστατικό με το ΙΧ που επιβιβαζόταν στο πλοίο, ενώ ο καπετάνιος είχε ξεκινήσει την αναχώρηση του επιβατηγού στο λιμάνι της Άνδρου.

Ο καπετάνιος του επιβατηγού αποφάσισε, εξαιτίας των μεγάλων μποφόρ, να αναχωρήσει εσπευσμένα, ανασηκώνοντας την μπουκαπόρτα, θέτοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες και το πλήρωμα

Στη σύλληψη του πλοιάρχου του «SAONISOS» προχώρησαν οι λιμενικές Αρχές, ύστερα από το περιστατικό με το ΙΧ που επιβιβαζόταν στο πλοίο, ενώ ο καπετάνιος είχε ξεκινήσει την αναχώρηση του επιβατηγού στο λιμάνι της Άνδρου. Συγκεκριμένα, με κίνδυνο να πέσουν στη θάλασσα ενώ έσπρωχναν όχημα για να επιβιβαστεί βρέθηκαν επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου που αναχωρούσε από την Άνδρο το βράδυ της Πέμπτης (15/8).

Άνδρος: Το αυτοκίνητο “έμεινε” όταν έμπαινε στο πλοίο

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο «έμεινε» ενώ εισερχόταν στο πλοίο, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο να σπεύδουν να το βοηθήσουν.

Εκείνη τη στιγμή οχήματα και επιβάτες ήταν σε διαδικασία επιβίβασης, ωστόσο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθώς εκείνη την ώρα στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 7-8 Μποφόρ, ο πλοίαρχος του επιβατικού πλοίου αποφάσισε να αναχωρήσει, παρά το γεγονός πως δεν είχαν επιβιβαστεί όλοι οι επιβάτες, με τον κίνδυνο πάντα το πλοίο να παρασυρθεί με τη σειρά του και να πέσει στην προβλήτα.

Να σημειωθεί πως ένα ΙΧ επιβατικό όχημα βρισκόταν στην άκρη της μπουκαπόρτας του πλοίου, αδυνατώντας να μπει μέσα, με αποτέλεσμα επιβάτες και ναυτικοί να το σπρώξουν προς τα πίσω.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το βίντεο, οι ναυτικοί αλλά και κάποιοι επιβάτες έτρεξαν να επιβιβαστούν ρισκάροντας τις ζωές τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός του πλοίου έμειναν επτά επιβάτες και τρία οχήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments