Πολιτική

Κασσελάκης: Η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι πταίσμα μπροστά στην ύβρι προς τους πυρόπληκτους

Κασσελάκης: Η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι πταίσμα μπροστά στην ύβρι προς τους πυρόπληκτους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κασσελάκης: Η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι πταίσμα μπροστά στην ύβρι προς τους πυρόπληκτους

Επανέρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ για το θέμα της υιοθεσίας του πυρόπληκτου σκύλου

Επανέρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ για το θέμα της υιοθεσίας του πυρόπληκτου σκύλου, κατηγορώντας τη για προσπάθεια σπίλωσης και παραθέτοντας την ανακοίνωση του Dog’s Voice επί του θέματος.

«Λυπάμαι που τις μέρες μιας τέτοιας καταστροφής είμαι αναγκασμένος να απαντήσω σε προσωπικό ζήτημα, αλλά η επιβίωση του καθεστώτος Μητσοτάκη στηρίζεται διαχρονικά στη σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων. Το καθεστώς διασπείρει τα χυδαία ψέματα μέσω των ΜΜΕ του, τα έμμισθα τρολ του αναλαμβάνουν, και η ρετσινιά μένει», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσθέτει ότι «ο πρωθυπουργός λοιπόν έβαλε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, τον κ. Ρωμανό, να με παρουσιάσει σαν απατεώνα, που είπε ότι θα υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι, το έκανε μια βόλτα και το γύρισε πίσω».

«Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι ώστε να εκτελούμε εντολές Γκρίνμπεργκ στη ζωή μας, και επειδή η ζωοφιλία είναι στοιχείο ταυτοτικό για μένα, αναδημοσιεύω την ανακοίνωση του Dog’s Voice», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης και παραθέτει το εν λόγω απόσπασμα: «Το συγκεκριμένο ζώο είχε τελικά κηδεμόνα, ο οποίος δεν είχε περαστεί ως ιδιοκτήτης στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς. Ενημερώσαμε τον κ. Κασσελάκη και ζήτησε να φιλοξενήσει κάποιο άλλο που έχει ανάγκη, διαδικασία που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη».

Ο κ. Κασσελάλης σχολιάζει πως ξέρει ότι ενόχλησε η παρουσία του «από την πρώτη στιγμή στο πεδίο της καταστροφής, και η σύγκριση με τον άφαντο… Τομ Κρουζ», «όμως το πρόβλημα της έλλειψης ενσυναίσθησης του κ. Μητσοτάκη είναι δομικό στοιχείο του χαρακτήρα του και δεν λύνεται πετώντας λάσπη στον αντίπαλο».

«Θα ζητούσα από τον εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη να επανορθώσει αλλά είναι μάταιο», συνεχίζει ο κ. Κασσελάκης και καταλήγει: «Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βρίσκονται σε τέτοιο παροξυσμό μεγαλομανίας που δεν ψέλλισαν έστω μια συγγνώμη προς τους εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έμειναν χωρίς στέγη, περιουσία και βιος. Αντίθετα, τους χαρακτήρισαν ”λίγους”. Η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι ένα πταίσμα μπροστά σε αυτή την ύβρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments