Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με το Βόλο

Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με το Βόλο

Πηγή Φωτογραφίας: [371257] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Έτοιμος για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (17/8, 20:30) και στη συνέχεια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλία.

Σε αυτή, όπως είχατε ενημερωθεί τις προηγούμενες ημέρες, δεν βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης, ο επίσης τραυματίας Ντάνι Γκαρθία, αλλά και οι Αντώνης Παπακανέλλος και Νίκος Μπότης για λόγους τακτικής.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν κανονικά οι Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Μπακούλας, Μουζακίτης και Κωστούλας, οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία και φαίνεται να έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο: Άμπι, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Μαρτίνς, Κωστούλας, Κουτσίδης, Μασούρας, Μουζακίτης, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Έσε, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Πιρόλα, Ελ Κααμπί.

Η σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments