Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Πανσερραϊκός: Με αλλαγές αναμένεται στην πρεμιέρα ο δικέφαλος

ΠΑΟΚ Πανσερραϊκός: Με αλλαγές αναμένεται στην πρεμιέρα ο δικέφαλος

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Αντώνης Τσιφτσής θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ υπερασπιζόμενος την εστία του στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ενώ θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στα μετόπισθεν. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει το ερωτηματικό για τον παρτενέρ του Τόμας Κεντζιόρα με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που βρίσκεται ένα βήμα πριν μετακομίσει στη Γερμανία.

Με τον Γιάννη Μιχαηλίδη τιμωρημένο λόγω της αποβολής του στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν με τον Άρη αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει θα είναι ο Ιβάν Νάσμπεργκ. Ερωτηματικό υπάρχει και στο δεξί άκρο της άμυνας για το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου προφυλάξει το Σάστρε ενόψει του αγώνα με τους Ιρλανδούς και ξεκινήσει στη θέση του τον Βιεϊρίνια. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Ράφα Σοάρες αντί του Ράχμαν Μπάμπα.

Στη μεσαία γραμμή με τον Τσιγγάρα εκτός η όποια διαχείριση θα έχει να κάνει με την επιστροφή στην ενδεκάδα του Στέφαν Σβαμπ, για να πάρει ανάσες ένας από τους Μαντί Καμαρά και Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Φεντόρ Τσάλοφ με τον Τόμας Μουργκ στο “δέκα”, τον Άντριγια Ζίβκοβιτς δεξιά και πιθανότατα τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο αριστερό φτερό της.

Πηγή: sport24.gr–Σάββας Τζιμπάνογλου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments