Ελλάδα

Θρήνος στην ελληνική τηλεόραση: Πέθανε η Παυλίνα Ντάσιου

Θρήνος στην ελληνική τηλεόραση: Πέθανε η Παυλίνα Ντάσιου

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Την τραγική είδηση ότι έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου γνωστοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Την τραγική είδηση ότι έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου γνωστοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2012 στην ραδιοφωνική εκπομπή «Παιδιά Κουμπιά». Σε σοκ βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες όλοι όσοι γνωρίζαν την δημοσιογράφο και υπεύθυνη καλεσμένων πολλών τηλεοπτικών εκπομπών Παυλίνα Ντάσιου που έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία της.
Ένα γλυκό κορίτσι που συνεργάστηκε σχεδόν με όλη την ελληνική τηλεόραση στην πορεία της καριέρας της μέχρι πρόσφατα εργαζόταν, ως υπεύθυνη καλεσμένων στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Open, δεν είναι πια μαζί μας και όσο η είδηση διαρρέει φίλοι και συνεργάτες εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλειά της.
Η ανακοίνωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το μεσημέρι του Σαββάτου (17/8) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε με θλίψη: «Α ρε Παυλινάκι μου».
Η Παυλίνα Ντάσιου υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments