Διεθνή

Μόσχα: Με δυτικούς πυραύλους η καταστροφή της γέφυρα στο Κουρσκ – Βίντεο απο τη στιγμή της έκρηξης

Μόσχα: Με δυτικούς πυραύλους η καταστροφή της γέφυρα στο Κουρσκ – Βίντεο απο τη στιγμή της έκρηξης

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε την Ουκρανία ότι χρησιμοποίησε δυτικούς πυραύλους, πιθανόν αμερικανικής κατασκευής HIMARS, για να καταστρέψει μια γέφυρα πάνω από τον ποταμό Σέιμ στην περιφέρεια του Κουρσκ, σκοτώνοντας εθελοντές που προσπαθούσαν να απομακρύνουν αμάχους.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε την Ουκρανία ότι χρησιμοποίησε δυτικούς πυραύλους, πιθανόν αμερικανικής κατασκευής HIMARS

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε την Ουκρανία ότι χρησιμοποίησε δυτικούς πυραύλους, πιθανόν αμερικανικής κατασκευής HIMARS, για να καταστρέψει μια γέφυρα πάνω από τον ποταμό Σέιμ στην περιφέρεια του Κουρσκ, σκοτώνοντας εθελοντές που προσπαθούσαν να απομακρύνουν αμάχους.

Την ίδια ώρα η ουκρανική πολεμική αεροπορία δημοσίευσε βίντεο με τη στιγμή που η γέφυρα Σέιμ στην περιφέρεια Κούρσκ της Ρωσίας, τινάζεται στον αέρα γεγονός που προκάλεσε πανηγυρισμούς των Ουκρανών στα social media.

«Για πρώτη φορά, η περιφέρεια του Κουρσκ επλήγη από δυτικής κατασκευής εκτοξευτήρες ρουκετών, πιθανόν αμερικανικούς HIMARS», δήλωσε αργά χθες, Παρασκευή, το βράδυ μέσω του Telegram η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Ως αποτέλεσμα της επίθεσης στη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Σέιμ στην περιφέρεια του Γκλούσκοβο, η γέφυρα καταστράφηκε εντελώς και σκοτώθηκαν εθελοντές που βοηθούσαν τον πληθυσμό που απομακρυνόταν».

Το Ρόιτερς σημειώνει πως δεν ήταν άμεσα σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

Η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε 14 μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε και τα 14 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εξαπολύθηκαν από τη Ρωσία εναντίον της Ουκρανίας στη διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.

Η Πολεμική Αεροπορία ανέφερε σε δήλωσή της στο Telegram πως τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Σαχίντ καταρρίφθηκαν πάνω από έξι περιφέρειες στη νότια και την κεντρική Ουκρανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments