Lifestyle

Ετεοκλής Παύλου: Τον έγλειψε μονόκερος και ξύπνησε με μωβ μαλλιά

Ετεοκλής Παύλου: Τον έγλειψε μονόκερος και ξύπνησε με μωβ μαλλιά

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@eteoklispavlou)

Δείτε την φωτογραφία

Τη μαγεία της παιδικής φαντασίας ζει με την κόρη του Μελίτα, ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος κάνει τα πάντα για να της την εξάψει και να την κρατήσει ζωντανή όσο εκείνη μεγαλώνει!

Η Μελίτα, φαίνεται ότι λατρεύει τους μονόκερους και ο Ετεοκλής σκέφτηκε μία φανταστική ιστορία για να την κάνει να χαρεί!

Όπως της είπε, όποιος έχει επισκεφθεί τη χώρα των μονόκερων, το πρωί της 17ης Αυγούστου, ξυπνά με ροζ και μωβ μαλλιά, αφού στον ύπνο του τον έχει γλείψει ένας από αυτούς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou)

Σήμερα 17/8 λοιπόν το πρωί, η Μελίτα ξύπνησε και είδε τον μπαμπά της με μωβ και ροζ μαλλιά και έμεινε έκπληκτη!

«Ο θρύλος λέει πως οποίος έχει επισκεφτεί την χώρα των μονόκερων, σαν σήμερα 17 Αυγούστου θα ξυπνήσει με ροζ και μωβ μαλλιά αφού θα τον γλείψει ένας μονόκερος την ώρα που κοιμάται! Τελικά ο θρύλος είναι πραγματικός και όντως ξύπνησα έτσι σήμερα το πρωί και το Μελιτάκι μας έμεινε έκπληκτη μόλις άνοιξε τα ματάκια της και με αντίκρυσε.. Τώρα σειρά έχει μόνο να βρω την χώρα των μονόκερων και να πάμε να τους δούμε.. Ποσό δύσκολο να είναι για έναν μπαμπά να βρει μια χώρα με μονόκερους και gliter παντού.. » έγραψε στην ανάρτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments