Πολιτική

Άδωνις για Κασσελάκη: Μόνο για το γάμο του ενδιαφέρεται – Δεκάρα δεν δίνει για τους εργαζομένους της Αυγής

Άδωνις για Κασσελάκη: Μόνο για το γάμο του ενδιαφέρεται  – Δεκάρα δεν δίνει για τους εργαζομένους της Αυγής

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις για Κασσελάκη: Μόνο για το γάμο του ενδιαφέρεται – Δεκάρα δεν δίνει για τους εργαζομένους της Αυγής

Αυτή η συμπεριφορά δείχνει τι είναι στα αλήθεια η Αριστερά.

Την αλαζονική και υποκριτική στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους εργαζομένους της εφημερίδας Αυγή στηλιτεύει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Χ και με αφορμή τον επικείμενο γάμο του Κασσελάκη με τον σύντροφό του στην Κρήτη, ο υπουργός Υγείας επισημαίνει καίρια πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ανέβασε ειδική σελίδα για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο του (εύχομαι βίον ανθόσπαρτον), αλλά δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της Αυγής. Το να πάει ένα ωραίο ταξίδι του Μέλιτος με τον κ. Τάϊλερ είναι στον κώδικα των αξιών του περισσότερο σημαντικό, από το να έκαναν έστω λίγες διακοπές και αυτοί οι άνθρωποι των οποίων ανέλαβε την ευθύνη της ζωής τους, όταν έγινε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Και καταλήγει ο Ά. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «αυτή η συμπεριφορά τελικά είναι όλα όσα θα έπρεπε να ξέρει κάποιος για το τί είναι στα αλήθεια η Αριστερά».

Επισημαίνεται ότι, πράγματι, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ μετά τον γάμο τους στις ΗΠΑ πριν από μερικούς μήνες, θα παντρευτούν και στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινέ, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

Το προσκλητήριο των μελλονύμφων περιλαμβάνει τα απαραίτητα όπως είναι τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες.

Ωστόσο, όπως υπενθυμίζεται από τον Άδωνι Γεωργιάδη, στις 25 Ιουνίου με αιφινίδια απόφαση της Κουμουνδούρου και χωρίς κανένα κομματικό όργανο να ερωτηθεί, έκλεισε το καθημερινό φύλλο της Αυγής. Το επιχείρημα ήταν ότι χρειαζόταν εξοικονόμηση πόρων.

Όπως υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων στην ιστορική εφημερίδα, «η διοίκηση του φύλλου και του σταθμού Κόκκινο ενημερώνει τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μισθούς και επίδομα άδειας ούτε και ξέρει αν θα βρεθούν και πότε.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι το κλείσιμο της καθημερινής Αυγής ούτε προϊόν κάποιας οικονομικής μελέτης ήταν, ούτε ενέργεια βασισμένη σε κάποιο σχέδιο βιωσιμότητας. Έτσι απλά την έκλεισαν.

Έτσι λοιπόν χωρίς σχέδιο, χωρίς σκοπό, χωρίς να ξέρει τι θέλει να κάνει, ο 7ος της Κουμουνδούρου έσφαξε ένα φύλλο που βγαίνει καθημερινά από το 1952, με εξαίρεση τη χούντα. Χωρίς κανένα όφελος – γιατί από τότε οι εργαζόμενοι είχαν επισημάνει ότι δεν είναι το καθημερινό φύλλο που επιβαρύνει οικονομικά την εφημερίδα. Έτσι, γιατί μπορούσε.

Αλλά προφανώς δεν μπορεί να περιμένει κανείς ιστορικές ευαισθησίες τέτοιου τύπου από ανθρώπους που έπεσαν με αλεξίπτωτο στον ΣΥΡΙΖΑ ένα μήνα πριν τον πάρουν στα χέρια τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην παρέμβαση των απλήρωτων εργαζομένων της Αυγής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments