Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Αστέρας: Σοκ για τους πράσινους στην πρεμιέρα, έχασαν [1-0]

Παναθηναϊκός Αστέρας: Σοκ για τους πράσινους στην πρεμιέρα, έχασαν [1-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [371344] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έμεινε με 10 παίκτες στο 51′ λόγω αποβολής του Ζέκα, δέχθηκε γκολ στο επόμενο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι και τελικά ηττήθηκε με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει αρκετές αλλάγες στην ενδεκάδα του μετά το εξαντλητικό – απ’ όλες τις απόψεις – αποκλεισμό από τα Playoffs του Europa League. Oι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση αλλά η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού ανήκε στον Αsteras AKTOR.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή των Αρκάδων τα τελευταία χρόνια, ο εν ενεργεία διεθνής επιθετικός της Εθνικής Ουγγαρίας – που αγωνίστηκε και στο Euro 2024 – Μάρτιν Άνταμ, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να κάνει το 0-1, αλλά η κεφαλιά του στο 18ο λεπτό πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Asteras AKTOR έφυγε πολύ καλά στην αντεπίθεση στο 50ο λεπτό με τον Κρεσπί να φέρνει τη μπάλα μπροστά του και λίγο πριν πλασάρει ο Ζέκα τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει τους “πράσινους” με 10 παίκτες.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο (60′ Γεβντάι), Σένγκεφελντ, Μαξ (80′ Μλαντένοβιτς), Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Τετέ (69′ Μαντσίνι), Βιλένα (60′ Μπακασέτας), Τζούρισιτς (60′ Ιωαννίδης), Γερεμέγεφ

Αsteras AKTOR (Μίλαν Ράνταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης, Μουνιόθ (74′ Ρέτζιτς), Γιαμπλόνσκι (82′ Τζανδάρης), Καλτσάς, Μπαρτόλο (90+2 Ζουγλής), Κρεσπί (90+2 Άλβαρες), Άνταμ (74′ Μάντζης)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments