Ελλάδα

Φούρνοι: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες υπό ισχυρούς ανέμους [vid]

Φούρνοι: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες υπό ισχυρούς ανέμους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Φούρνοι: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες υπό ισχυρούς ανέμους [vid]

Ανεξέλεγκτη, σε δύσβατο σημείο, μαίνεται και νωρίς το πρωί της Κυριακής η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στους Φούρνους Κορσεών

Ανεξέλεγκτη, σε δύσβατο σημείο, μαίνεται και νωρίς το πρωί της Κυριακής η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στους Φούρνους Κορσεών, με αφετηρία το Καμάρι, όπου χθες απειλήθηκαν και κατοικίες και ζητήθηκε μέσω του 112 η προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Καθ’ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας, πυροσβέστες, που έφθασαν και από τη Σάμο, έδιναν μεγάλη μάχη με τις φλόγες, με τη συνδρομή εθελοντών, υπό ισχυρούς ανέμους.

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζουν να επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εθελοντές, ενώ από αέρος ρίψεις νερού κάνουν δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ΠΥ Σάμου, αντιπύραρχο Γεώργιο Μιαούλη, σε σχέση με χθες, η εικόνα στο μέτωπο της πυρκαγιάς, που έχει κάψει χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις, είναι τώρα το πρωί καλύτερη, ωστόσο το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι, που εξακολουθούν να πνέουν στο νησί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments