Ελλάδα

Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις – Νέα βίντεο από το πιστολίδι [vid]

Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις – Νέα βίντεο από το πιστολίδι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις - Νέα βίντεο από το πιστολίδι [vid]

Κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι, έπειτα από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Αντίθετα, κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μάλιστα έχουν καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο που ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Τι αναζητούν οι Αρχές

Διαμάχη κυκλωμάτων βλέπουν οι Αρχές πίσω από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε ενώ η παρουσία των 7 Βουλγάρων πελατών, που ξεκίνησαν τον καβγά, επειδή καθυστέρησε η παραγγελία τους, κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται. Η εν λόγω συμπλοκή χαρακτηρίζεται ως μία πολύ σοβαρή υπόθεση και γι αυτό άλλωστε τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα σε στενή συνεργασία βρίσκονται οι ελληνικές αρχές με τις αρχές της Βουλγαρίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τι αναφέρουν τα βουλγαρικά Μέσα

Ο αρχηγός της παρέας των πελατών που προκάλεσε το επεισόδιο, σύμφωνα με βουλγαρικά Μέσα Ενημέρωσης είναι γνωστός έμπορος ναρκωτικών στην Σόφια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλγαρική Δικαιοσύνη θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για σωρεία ποινικών αδικημάτων.

Από την ίδια έρευνα οι ελληνικές Αρχές έχουν διαπιστώσει πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι στην πραγματικότητα «αχυράνθρωπος» ενός Νονού της νύχτας στην Βουλγαρία με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα ο φερόμενος έμπορος ναρκωτικών.

Οι τρεις μπράβοι, που έφτασαν στο σημείο και συνεπλάκησαν με την παρέα που προκάλεσε το επεισόδιο και πυροβόλησαν 5-6 φορές μέσα στο μαγαζί, τραυματίζοντας έναν από την παρέα των πρώτων σοβαρά στο στήθος και έναν στο χέρι, διαφεύγουν. Οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments