Διεθνή

Αλεν Ντελόν: “Μίλησε” η ιατροδικαστική έκθεση – Αυτή είναι η αιτία θανάτου [vid]

Αλεν Ντελόν: “Μίλησε” η ιατροδικαστική έκθεση – Αυτή είναι η αιτία θανάτου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Αλεν Ντελόν: "Μίλησε" η ιατροδικαστική έκθεση - Αυτή είναι η αιτία θανάτου [vid]

Έφυγε από τη ζωή στις 3:00 το πρωί στον ύπνο του στο σπίτι του σε νότιο προάστιο του Παρισιού

Από λέμφωμα είναι η αιτία θανάτου του Αλέν Ντελόν, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 3:00 το πρωί στον ύπνο του στο σπίτι του σε νότιο προάστιο του Παρισιού.

Ο Γάλλος ηθοποιός είχε διαγνωστεί με αυτή τη μορφή καρκίνου πριν πέντε χρόνια, ενώ είχε υποστεί ενδιάμεσα τρία εγκεφαλικά, εν εκ των οποίων επιδείνωσε περισσότερο την υγεία του.

Αλέν Ντελόν: Αυτή είναι η διαθήκη του – Η “μάχη” των κληρονόμων του για τη μεγάλη περιουσία

Μια μεγάλη περιουσία αφήνει στα τρία παιδιά του ο Αλέν Ντελόν, αλλά όπως σημειώνουν γαλλικά ΜΜΕ, ο κίνδυνος είναι να επανέλθει στο προσκήνιο η άγρια κόντρα μεταξύ των κληρονόμων του.

Η γοητεία, ο ζωώδης μαγνητισμός του ιερού τέρατος του γαλλικού κινηματογράφου αποτυπώθηκαν στο σελουλόιντ και σημάδεψαν γενιές σινεφίλ, αλλά εκτός από τον Ντελόν της μεγάλης οθόνης υπήρχε κι εκείνος που έγινε «πιόνι» μιας άγριας κόντρας τα τελευταία χρόνια για την περιουσία του.

Όπως ανέφερε η γαλλική εφημερίδα Le Monde, τους τελευταίους μήνες η διαμάχη αυτή με πρωταγωνιστές τα τρία παιδιά του Ντελόν, τον μικρότερο γιο του Αλέν Φαμπιάν, την μοναχοκόρη του Ανούσκα και τον μεγαλύτερο γιο του, Άντονι, κορυφώθηκε.

Η πρώτη πράξη ήταν η σύγκρουση των παιδιών του Ντελόν με την Γιαπωνέζα σύντροφο του πατέρα τους, την 66χρονη Χιρόμι Ρόλιν.

Υπέβαλαν μήνυση εναντίον της για ηθική παρενόχληση, υπεξαίρεση αλληλογραφίας και κακοποίηση ζώων μέχρι που κατάφεραν να τη διώξουν από το σπίτι του. Η δεύτερη πράξη ήταν επίθεση που εξαπέλυσε υποστηριζόμενος από τον μικρότερο αδελφό του ο Άντονι στην ετεροθαλή αδελφή του Ανούσκα κατηγορώντας την ότι «έγινε συνεργός στην κακοποίηση και τη βία της οποίας ο Αλέν Ντελόν ήταν το θύμα» , ένα σαιξπηρικό δράμα που κινδυνεύει να συνεχιστεί με τη μοιρασιά της περιουσίας του εκλιπόντος πατέρα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments