Πολιτική

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη για Παππά: Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη για Παππά: Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μαρινάκης κατά Κασσελάκη για Παππά: Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη

Την υπόκωφη σιωπή του Στέφανου Κασσελάκη στη χυδαία και απαράδεκτη επίθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά κατά αστυνομικού, στηλιτεύει εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Την υπόκωφη σιωπή του Στέφανου Κασσελάκη στη χυδαία και απαράδεκτη επίθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά κατά αστυνομικού, στηλιτεύει εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος να πάρει θέση, καθώς όπως τονίζει, «δεν χρειάζονται πολλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά μόνο η αυτονόητη απόφαση αποπομπής».

Ο Παύλος Μαρινάκης καταγράφει την ειδοποιός διαφορά στη στάση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που ως «λαλίστατος κ. Κασσελάκης που, ειδικά αυτές τις ημέρες, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο», δεν αφιερώνει «ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μια συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς» για τη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά. 

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας και οφείλουμε να τις στέλνουμε στο περιθώριο με πράξεις», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη και πως αναμένει την απάντησή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη

Ο λαλίστατος κ. Κασσελάκης που, ειδικά αυτές τις ημέρες, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μια συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για την χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά.

Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας και οφείλουμε να τις στέλνουμε στο περιθώριο με πράξεις. 

Είναι αδιανόητο σε μια εποχή που πολιτεία, πολίτες, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας, δίνουμε όλοι μαζί την πιο δύσκολη μάχη ενάντια στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, ένας εν ενεργεία εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο να απειλεί και να βρίζει με τόσο χυδαίο τρόπο αστυνομικούς που σε πολύ δύσκολες συνθήκες υπερβάλουν εαυτούς για να είμαστε ασφαλείς.

Κ. Κασσελάκη, δεν χρειάζονται πολλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά μόνο η αυτονόητη απόφαση αποπομπής. Αναμένουμε την απάντησή σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments