Πολιτική

Παππάς μετά τις ύβρεις κατά αστυνομικών: Σέβομαι και αναγνωρίζω τα σώματα ασφαλείας

Παππάς μετά τις ύβρεις κατά αστυνομικών: Σέβομαι και αναγνωρίζω τα σώματα ασφαλείας

Πηγή Φωτογραφίας: [368659] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Με ένα βίντεο στο Instagram επέλεξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς να απαντήσει στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας 

Με ένα βίντεο στο Instagram επέλεξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς να απαντήσει στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή χαρακτηρισμούς που ο ίδιος έκανε για αστυνομικούς, όπως προκύπτει και από ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα στο story το οποίο δημοσιοποίησε στο Instagram ο Νίκος Παππάς κατηγορεί την κυβέρνηση πως επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά για να σχολιάσει τον ίδιο αλλά όχι για να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές. «Αναρωτιέμαι μήπως ήταν καλύτερο να είχε την ίδια αμεσότητα την προηγούμενη βδομάδα που σχεδόν κάηκε η μισή Αττική», λέει συμπληρώνοντας επίσης πως ο ίδιος σέβεται και αναγνωρίζει τα σώματα ασφαλείας.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά

«Καλησπέρα, βλέποντας την κυβέρνηση της συμφοράς να έχει τόσο άμεσα αντανακλαστικά σε μια προσπάθεια μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και αλλαγή της ατζέντας βέβαια από τις πυρκαγιές και βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον μου, αναρωτιέμαι μήπως ήταν καλύτερο να είχε την ίδια αμεσότητα την προηγούμενη βδομάδα που σχεδόν κάηκε η μισή Αττική.

»Τέλος πάντων, από εκεί και πέρα πάντα σέβομαι και αναγνωρίζω τα σώματα ασφαλείας, το γνωρίζουν και οι ίδιοι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχουμε κάνει. Αλλά δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ, κανένα φασιστάκο, από τον οποιονδήποτε, να με υποτιμάει, να με προσβάλλει και να με απειλεί εμένα και την οικογένειά μου.

»Απαντάω πάντα στο ίδιος ύφος, δεν αναιρεί τη θέση του ευρωβουλευτή που έχω, τις αξίες και την προσωπικότητά μου, και καλό θα ήταν εκεί στο Μαξίμου να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα, ο κόσμος καίγεται, πεθαίνει, μένει στον δρόμο και, εσείς πετάτε χαρταετό πάλι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments