Ελλάδα

Τρόμος για τουρίστες στην Κορινθία:Ληστές μπήκαν στο σπίτι που παραθέριζαν–Το παιδί τους έκλαιγε τρομαγμένο

Τρόμος για τουρίστες στην Κορινθία:Ληστές μπήκαν στο σπίτι που παραθέριζαν–Το παιδί τους έκλαιγε τρομαγμένο

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Στιγμές τρόμου για τουρίστες στην Κορινθία: Ληστές μπήκαν στο σπίτι που παραθέριζαν–Το παιδί τους έκλαιγε τρομαγμένο

Οι νεαροί διαρρήκτες παραβίασαν με σφυρί 5 παράθυρα του σπιτιού και εισέβαλαν παρά την προσπάθεια του πατέρα της οικογένειας να τους αποτρέψει προκειμένου να προστατέψει τα 3 παιδιά του

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία πενταμελής οικογένεια τουριστών στην Κορινθία τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν θρασύτατοι ληστές έσπασαν το παράθυρο υπνοδωματίου, όπου διέμεναν και προσπάθησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό της. Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τον έναν δράστη που εισέβαλλε σε κατοικία Γερμανών τουριστών στην Κορινθία, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις. 

Οι νεαροί διαρρήκτες παραβίασαν με σφυρί 5 παράθυρα του σπιτιού και εισέβαλαν παρά την προσπάθεια του πατέρα της οικογένειας να τους αποτρέψει προκειμένου να προστατέψει τα 3 παιδιά του.

Εισέβαλαν στο σπίτι τους και άρπαξαν 2.400 ευρώ

Ειδικότερα, οι τέσσερις ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αδιαφόρησαν για την παρουσία της οικογένειας και προσπαθούσαν πετώντας γεωργικά εργαλεία, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό, σύμφωνα με τον ANT1. Ένας 46χρονος από τη Γερμανία προσπάθησε με κάθε τρόπο να τους αποτρέψει, την ώρα που ο ένας ανήλικος γιος του απαθανάτισε τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό του.

Ο 46χρονος αναγκάστηκε να παραδώσει στους δράστες συνολικά 2.400 ευρώ. Τα στελέχη της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 44χρονο και αναζητούν τους άλλους τρεις, μεταξύ των οποίων και δύο ανηλίκους.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 φίλος του θύματος: «Μπαίνανε παράλληλα απ’όλα τα παράθυρα, σπάγανε δηλαδή όλο περιμετρικά το σπίτι, τα παράθυρα, δεν ήταν ότι ήταν από ένα παράθυρο μόνο, είχαν ανοίξει το παράθυρο του δωματίου, μετά σπάγανε το παράθυρο του σαλονιού».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Ειδικότερα, σήμερα (19.8.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, ανωτέρω 44χρονος δράστης μαζί με τους -3- συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διέρρηξαν είσοδο και εισήλθαν σε οικία αλλοδαπού, όπου με την απειλή βίας ανάγκασαν αυτόν να τους παραδώσει χρηματικό ποσό και παιχνιδομηχανή.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και διενεργηθείσα προανάκριση, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση των δραστών, ενώ στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 44χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments