Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε πλήρη επαναλειτουργία το Παίδων Πεντέλης

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε πλήρη επαναλειτουργία το Παίδων Πεντέλης

Πηγή Φωτογραφίας: [367545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Επιστροφή των παιδιών από το Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού.

Σε πλήρη επαναλειτουργία ετέθη από σήμερα το πρωί το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως «το Παίδων Πεντελης επανήλθε κανονικά σε λειτουργία από τις 08.00 σήμερα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και αφού τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές καθαριότητας και απολύμανσης. Το νοσοκομείο σήμερα έχει 24ωρη εφημερία».

Επίσης, όπως ενημερώνει ο Άδωνις, «επιστρέφουν τα παιδιά από το Παίδων Αγία Σοφία ναι Αγλαΐα Κυριακού. Τα 4 παιδια της ΜΕΘ θα επιστρέψουν με ΕΚΑΒ μέχρι το μεσημέρι. Όλα πήγαν καλά!», αναφέρει ο υπουργός Υγείας.

Υπενθυμίζεται πως, λόγω της πρόσφατης πυρκαγιάς στη Βορειοανατολική Αττική, η ηγεσία του Υπουργού Υγείας είχε προβεί στην εκκένωση με απόλυτη ασφάλεια του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. 19 παιδιά (περιπατητικά περιστατικά) και 8 συνοδοί με 3 άτομα προσωπικό είχαν μεταφερθεί με πούλμαν του Δήμου Πεντέλης στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Κυριακού. Επίσης, είχαν διακομιστεί με κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ, 5 παιδιά που νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προς τις μονάδες των Νοσοκομείων Παίδων Αγ. Κυριακού και Παιδων Αγ. Σοφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments