Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Στόχος μας ένα νέο, καλύτερο ΕΣΥ μέσα στους επόμενους μήνες [pic]

Άδωνις Γεωργιάδης: Στόχος μας ένα νέο, καλύτερο ΕΣΥ μέσα στους επόμενους μήνες [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Στόχος μας ένα νέο, καλύτερο ΕΣΥ μέσα στους επόμενους μήνες [pic]

165 νέοι νοσηλευτές στον Ευαγγελισμό

Στην ορκωμοσία 35 νέων νοσηλευτών για το νοσοκομείο Ευαγγελισμός παρέστη σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, «σήμερα το πρωί πήγα στον «Ευαγγελισμό» για να παραστώ στην ορκωμοσία  των 35 νέων νοσηλευτών, που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους σε αυτό το σπουδαίο νοσοκομείο».

Στην παρέμβαση επισημαίνεται ότι «πριν από δέκα μέρες ορκίστηκαν άλλοι 73 και έως το τέλος του μήνα θα ορκιστούν συνολικά 165 νοσηλευτές. Έτσι, ενισχύεται στην πράξη το δυναμικό του Νοσοκομείου, ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε περισσότερες χειρουργικές αίθουσες και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους ασθενείς μας σε όλα τα τμήματα και στις εφημερίες. Όσο οι άλλοι βρίσκουν μόνον προβλήματα, εμείς θα δίνουμε λύσεις».

Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας, ο υπουργός επισκέφθηκε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, όλα τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών. Και «συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους, αλλά και με ασθενείς, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Κλείνοντας, ο υπουργός Υγείας αναφέρει: «Βάζω ως μείζονα στόχο της θητείας μου, τη μείωση της αναμονής στην εφημερία κατά το δυνατόν, την καλύτερη και ταχύτερη φροντίδα των Ασθενών και την ενίσχυση των υποδομών. Άμεσα ξεκινούν και τα έργα Ανακαίνισης και των ΤΕΠ του Ευαγγελισμού. Στόχος τους επόμενους μήνες να έχουμε ένα νέο καλύτερο ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα. Και θα τα καταφέρουμε!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments