Πολιτική

Άδωνις σε Πολάκη: Μπέρδεψες τα Φιλιατρά με τους Γαργαλιάνους

Άδωνις σε Πολάκη: Μπέρδεψες τα Φιλιατρά με τους Γαργαλιάνους

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις σε Πολάκη: Μπέρδεψες τα Φιλιατρά με τους Γαργαλιάνους

Ως συνήθως δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει.

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης, που μπερδεύει το Κέντρο Υγείας των Γαργαλιάνων με το Κέντρο Υγείας των Φιλιατρών, όπως καίρια επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, σε παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας αποκαθιστά τα πραγματικά περιστατικά, τα οποία έχουν ως εξής.

«Το ΚΥ Γαργαλιάνων ήταν ΕΣΠΑ και αφορούσε εργασίες για πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Το εμβαδό του είναι 674 τμ και για αυτό κόστισε μόνο 380.000. Δεν έχει λοιπόν  καμία σχέση με την αναβάθμιση του ΚΥ Φιλιατρών, το οποίο ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ περιλαμβάνει ανακαίνιση υποδομών 1400 τετραγωνικών, διότι ανακαινίζουμε και τις δομές του θεραπευτηρίου των χρονίων πασχόντων καθώς ανήκουν στην ίδια δομή και οικοδομική άδεια».

Ο Άδωνις ολοκληρώνει την παρέμβασή του, υπογραμμίζοντας πως «κοινώς ως συνήθως ο Πολάκης δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει και επαναλαμβάνω ότι όλα τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης έγιναν μέσω Διεθνών Διαγωνισμών σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και έχουν περάσει από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου».

Επισημαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε προηγουμένως υποστηρίξει πως, δήθεν, στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Άδωνις Γεωργιάδης προσωπικά έδωσε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης (με τις ίδιες και λιγότερες εργασίες) που προκηρύχθηκε με προϋπολογισμό 1.755.000 ευρώ με 0,1% έκπτωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments