Πολιτική

Σταϊκούρας: Αυτοψία στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Πεντέλης – Ξεκινούν οι εργασίες καθαρισμού

Σταϊκούρας: Αυτοψία στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Πεντέλης – Ξεκινούν οι εργασίες καθαρισμού

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σταϊκούρας: Αυτοψία στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Πεντέλης - Ξεκινούν οι εργασίες καθαρισμού

Αυτοψία στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Πεντέλης, στο οποίο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα το πρωί, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας

Αυτοψία στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Πεντέλης, στο οποίο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα το πρωί, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή την έναρξη εργασιών καθαρισμού του χώρου.

Ο κ. Σταϊκούρας ενημερώθηκε για το πλάνο εκτέλεσης των εργασιών από στελέχη της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ», η οποία θα αναλάβει την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει αναλάβει την πλήρη αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Πεντέλης. Όπως είχε επισημάνει στην ΕΡΤ ο κ. Σταϊκούρας, «θα γίνουν όλες οι αναγκαίες μελέτες (π.χ. στατικότητας) και πολύ γρήγορα θα αποδοθεί εκ νέου στους φυσικούς του χρήστες, τους μαθητές και τις ομάδες που αγωνίζονται σ’ αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments