Αθλητισμός

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ με κάθε επισημότητα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ με κάθε επισημότητα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παίκτης της Βόλφσμπουργκ με κάθε επισημότητα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα

Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα. Οι λύκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου Κρητικού αμυντικού από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, την Bundesliga.

Ο Κουλιεράκης δεν θα ενταχθεί αμέσως στη νέα του ομάδα, καθώς, όπως γνωστοποίησαν οι Γερμανοί, ο νεαρός αμυντικός θα είναι διαθέσιμος στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα δύο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο τέλος του Αυγούστου θα ταξιδέψει για την Γερμανία.

Ο γερμανικός σύλλογος θα αποζημιώσει τον ΠΑΟΚ με 11,75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και μπόνους τριών εκατομμυρίων συν ποσοστό μεταπώλησης για τον Δικέφαλο.

Ο Κουλιεράκης έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο φετινό ξεκίνημα, σημειώνοντας τρία γκολ στα τέσσερα ματς των ευρωπαϊκών προκριματικών.

Συνολικά έχει 9 γκολ σε 72 επίσημα ματς με τον Δικέφαλο. Η Βόλφσμπουργκ προχώρησε στην απόκτησή του, εκτιμώντας το ταλέντο και τις ικανότητές του, ενώ το προπονητικό τιμ θεωρεί πως μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά τόσο σε σύστημα με τετράδα πίσω, όσο και σε σύστημα με τρεις στόπερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments