Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το σίριαλ με Μεϊτέ!

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το σίριαλ με Μεϊτέ!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / EUROKINISSI

Η πορτογαλική A Bola πήρε τη σκυτάλη σήμερα (20/8) για να επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο

Η πορτογαλική A Bola πήρε τη σκυτάλη σήμερα (20/8) για να επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο. Στη διαδικτυακή της έκδοση φιλοξενεί δημοσίευμα με τίτλο “Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πείσει την Μπενφίκα να του δανείσει ξανά τον Μεϊτέ” και βάζει στο τραπέζι μια ενδιαφέρουσα νέα εκδοχή της περίπτωσης να συνεχίσει ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού εκεί όπου σταμάτησε τον περασμένο Μάιο, δηλαδή στην Τούμπα.

Το δημοσίευμα αναφέρει: “Οι Έλληνες αδυνατούν να ολοκληρώσουν μια μόνιμη μεταγραφή και θέλουν να δοκιμάσουν τη φόρμουλα της περασμένης σεζόν, αλλά η λύση δεν αρέσει στους “κόκκινους”. Συνεχίζει να βρίσκεται στην ατζέντα του ΠΑΟΚ ο Σουαλίχο Μεϊτέ, μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα, ο οποίος ξανάρχισε τις διαπραγματεύσεις με την Κλουζ ντα Λουζ, αλλά για απόπειρα δανεισμού”.

Και συνεχίζει: “Μια συμφωνία πανομοιότυπη με την περασμένη σεζόν – δανεισμός με οψιόν αγοράς – τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά η Μπενφίκα έχει άλλα σχέδια για τον παίκτη: μόνιμη μεταγραφή ή, στο όριο, δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Στόχος των “κόκκινων” είναι να λύσουν το πρόβλημα μια για πάντα, δεδομένου ότι ο 30χρονος μέσος δεν είναι μέρος του πλάνου του Roger Schmidt ή του συλλόγου και η Μπενφίκα δεν θέλει να δει να επαναλαμβάνεται το τρέχον σενάριο: ο Μεϊτέ να προπονείται ξεχωριστά, χωρίς ξεκάθαρες προοπτικές για το μέλλον”.

Για να καταλήξει το δημοσίευμα: “Ο παίκτης, θυμηθείτε, δεν ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις που έγιναν το καλοκαίρι και αφού ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης και η Μπενφίκα είχαν συμφωνήσει για μόνιμη μεταγραφή. Οι μισθοί του παίκτη θα ήταν το πρόβλημα. Τώρα, η Μπενφίκα σκοπεύει να βρει μια ευνοϊκή λύση στο θέμα και θα μπορούσαν να εξεταστούν τα ασιατικά πρωταθλήματα, δεδομένων των αξιών που εφαρμόζονται εκεί”.

Πηγή: novasports.gr–Ευγένιος Δαδαλιάρας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments