Ελλάδα

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του χειριστή του λούνα παρκ

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του χειριστή του λούνα παρκ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του χειριστή του λούνα παρκ

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον 58χρονο ιδιοκτήτη

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου χειριστή του παιχνιδιού του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μέρος του οποίου έσπασε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.

Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Κιλκίς. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, που διενεργεί την προανάκριση.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

O 19χρονος από τη Βέροια, ο οποίος παραθέριζε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένειά του, βρήκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ακαριαίο θάνατο.

«Θα το πάω δυνατά», φώναζε ο χειριστής πριν από το δυστύχημα

Ο 19χρονος Γιάννης μπήκε στο μοιραίο παιχνίδι μαζί με τον 16χρονο αδερφό του, ο οποίος συγκλονίζει, περιγράφοντας στην ΕΡΤ τις τραγικές στιγμές του δυστυχήματος. Όπως λέει, ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το δυστύχημα και παραδόθηκε αργότερα, προτού ξεκινήσει το παιχνίδι φώναζε ότι θα το πάει δυνατά.

«Ήμασταν στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, μας είπε πως θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα, ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος», δήλωσε συγκλονισμένος ο 16χρονος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments