Ελλάδα

Χαλκιδική: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του παιχνιδιού μετά την απολογία τους

Χαλκιδική: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του παιχνιδιού μετά την απολογία τους

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Χαλκιδική: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του παιχνιδιού μετά την απολογία τους

Εις βάρος τους έχει σχηματιστει δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση αντίστοιχα

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του παιχνιδιού, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος στη Χαλκιδική, ενώ βρισκόταν στην περιοχή με την οικογένειά του για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και με την ολοκλήρωσή της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση του 58χρονου και του 21χρονου.

Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του 21χρονου για θανατηφόρα έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Κιλκίς. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κασσάνδρας, που διενεργεί την προανάκριση.

«Θα το πάω δυνατά», φώναζε ο χειριστής πριν από το δυστύχημα

Ο 19χρονος Γιάννης μπήκε στο μοιραίο παιχνίδι μαζί με τον 16χρονο αδερφό του, ο οποίος συγκλονίζει, περιγράφοντας στην ΕΡΤ τις τραγικές στιγμές του δυστυχήματος. Όπως λέει, ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το δυστύχημα και παραδόθηκε αργότερα, προτού ξεκινήσει το παιχνίδι φώναζε ότι θα το πάει δυνατά.

«Ήμασταν στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, μας είπε πως θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα, ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος», δήλωσε συγκλονισμένος ο 16χρονος.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου

«Σάπια, ξεκόλλησαν τα μέταλλα μαζί με τα καθίσματα. Να αναζητήσετε ευθύνες στον δήμαρχο, που λειτουργεί χωρίς καμία αδειοδότηση. Αν δεν τη βρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι… Θα παραδώσω αύριο, στην κηδεία, το παιδάκι μου στον Θεούλη μας και θα τους φάμε ζωντανούς! Εγώ την υπόθεση θα τη φτάσω μέχρι το Μαξίμου. Θα τους διαλύσω!», δήλωσε ο πατέρας του νεκρού Γιάννη σε δηλώσεις που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Star».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments