Διεθνή

ΗΠΑ: Συνεχίζει τις fake αναρτήσεις ο Τραμπ

ΗΠΑ: Συνεχίζει τις fake αναρτήσεις ο Τραμπ

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Αποδέχθηκε την ανύπαρκτη υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει την προπαγάνδα με τις παραπλανητικές αναρτήσεις του την ώρα που η Κάμαλα Χάρις ετοιμάζεται να χριστεί υποψήφια των Δημοκρατικών κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος στο Σικάγο.

Μετά την φωτογραφία που ανέβασε με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να μιλάει μπροστά από ένα σφυροδρέπανο στο συνέδριο των Δημοκρατικών, ο Τραμπ αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει οπαδό του την Τέιλορ Σουίφτ, υπονοώντας ψευδώς ότι έχει την υποστήριξη της τραγουδίστριας.

Η 34χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την υποστήριξή της σε κάποιον από τους δύο υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ. Όμως ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι αποδέχεται την ανύπαρκτη υποστήριξη της σούπερ σταρ.

Ο Τραμπ ανάρτησε «Δέχομαι!» στον λογαριασμό του στο Truth Social, μαζί με ένα καρουζέλ εικόνων – τουλάχιστον μερικές από τις οποίες φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί από AI.

Μία από τις φωτογραφίες που έχουν επεξεργαστεί με τεχνητή νοημοσύνη απεικονίζει τη Σουίφτ ως θείο Σαμ με το κείμενο, «Η Τέιλορ θέλει να ψηφίσεις τον Ντόναλντ Τραμπ». Οι άλλες φωτογραφίες απεικονίζουν θαυμαστές της Σουίφτ φορώντας μπλουζάκια «Swifties for Trump».

Μια σειρά από ψεύτικες, δημιουργημένες από AI φωτογραφίες του «Swifties for Trump» αναφέρονται στην αποτρεπόμενη τρομοκρατική επίθεση στις συναυλίες της Swift στη Βιέννη νωρίτερα αυτό το μήνα με μια λεζάντα που λέει: «Οι Swifties στρέφονται στον Τραμπ αφού το ISIS απέτρεψε τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ».

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ – γνωστοί ως Swifties – έχουν πολιτικοποιηθεί σε αυτόν τον εκλογικό κύκλο. Αμέσως αφότου ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απέσυρε την υποψηφιότητά του και ενέκρινε την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις, μια μεγάλη ομάδα θαυμαστών της Σουίφτ σχημάτισε μια κοινότητα με την ονομασία « Σουίφτις για την Καμάλα », η οποία δεν συνδέεται με την τραγουδίστρια. Η ομάδα, η οποία έχει κινητοποιήσει τους θαυμαστές της Σουίφτ για να βοηθήσουν στην εκλογή της Χάρις και άλλων υποψηφίων των Δημοκρατικών στο ψηφοδέλτιο, έχει περισσότερους από 60.000 οπαδούς στο X.

Προς το παρόν, δεν έχει δημιουργηθεί μια επίσημη ομάδα «Swifties for Trump». Ο εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, δήλωσε στο CNN: «Το Swifties για τον Τραμπ είναι ένα τεράστιο κίνημα που μεγαλώνει κάθε μέρα!».

Το 2020, η Σουίφτ είχε ανακοινώσει την υποστήριξή της στον Μπάιντεν και την Χάρις στην προσπάθειά τους για τον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments