Lifestyle

Ελίνα Παπίλα: «Ποτέ μου δε γιόρτασα τα επιτεύγματα που κατάφερα γιατί πάντα ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετή»

Ελίνα Παπίλα: «Ποτέ μου δε γιόρτασα τα επιτεύγματα που κατάφερα γιατί πάντα ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετή»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@elinapapila)

Η εξομολόγησή της στο Instagram

Σε μια άκρως εξομολογητική διάθεση ήταν η Ελίνα Παπίλα και αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες από τις σκέψεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε αναφέρθηκε στην κούραση που νιώθει αρκετές φορές αλλά και το άγχος που την καταβάλλει.

«Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα social media είναι ψεύτικα. Μου αρέσει να μοιράζομαι όμορφες και χαρούμενες στιγμές αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Γύρισα στη δουλειά μου αμέσως μετά τη γέννα του τρίτου μου παιδιού, προσπαθώντας να αποδείξω σε όλους πόσο δυνατή και ικανή είμαι, ενώ ήμουν εντελώς εξαντλημένη.

Μου πήρε πολύ καιρό να επανέλθω και τότε πήρα ένα μεγάλο μάθημα. Να μάθω να ακούω το σώμα μου και την ψυχή μου. Πελαγώνω από την κούραση της δουλειάς και της καθημερινότητας και προσπαθώ πολύ να μην το φέρνω σπίτι αλλά δεν το καταφέρνω πάντα. Ο άντρας μου όμως δε με αφήνει ποτέ να ξεχάσω πόσο με αγαπάει.

Στεναχωρήθηκα όταν κατάλαβα πόσο χρόνο έχασα μειώνοντας τις φιλοδοξίες μου επειδή δεν πίστευα στον εαυτό μου. Όταν έβγαλα όλη την αρνητικότητα από τη ζωή μου και ένιωσα ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω, τότε κατάλαβα ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα με εμποδίσει να κάνω ό,τι θέλω.

Ποτέ μου δε γιόρτασα στόχους ή επιτεύγματα που κατάφερα γιατί πάντα ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετή. Υπάρχουν τόσα πράγματα που θέλω ακόμα να κάνω και να πετύχω που αποφάσισα πλέον να ευχαριστιέμαι το ταξίδι. Είμαι περήφανη για τη μητέρα που έγινα και συνεχίζω να γίνομαι και προσπαθώ να διαχειριστώ τις ενοχές και τα λάθη μου.

Νιώθω τόσο ευτυχισμένη και τυχερή που υπάρχουν αυτοί οι τρεις άνθρωποι και μαζί τους καταφέρνω τόσα πολλά που δεν γνώριζα ότι μπορώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments