Lifestyle

Ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του Τσερέλα η Οικονομάκου: Σούσουρο με τις φωτό που κυκλοφόρησαν

Ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του Τσερέλα η Οικονομάκου: Σούσουρο με τις φωτό που κυκλοφόρησαν

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@athinao1konomakou)

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δε δίστασε να μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητα με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, με τον οποίο μοιάζει να περνά το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα δεν κρύβουν τον έρωτά τους, τον οποίο ζουν σε όλη τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, με το ζευγάρι αρχικά να βρίσκεται στη Μύκονο και ύστερα στην Πάρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δε δίστασε να μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητα με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, με τον οποίο μοιάζει να περνά το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της, λίγο μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, μάλιστα, την είδαμε να ποζάρει όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό του γνωστού ποδοσφαιριστή φορώντας ένα απίστευτο ολόλευκο σύνολο το οποίο θα μπορούσε να πει κάποιος πως θύμισε λίγο το νυφικό που είχε φορέσει στον γάμο της προ επταετίας.

Η φωτογραφία αυτή, βέβαια, προκάλεσε αντιδράσεις λόγω του πώς ήταν φτιαγμένο το φόρεμα, που παρέπεμπε σε… νυφικό, αν και για ακόμη μια φορά αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments