Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Άδωνις Γεωργιάδης: Αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Εκτενείς επαφές με την διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Στην αναβάθμιση του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Ανάργυροι» προχωρά το υπουργείο Υγείας, όπως τονίζει, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο υπουργός επισκέφθηκε το εν λόγω Νοσοκομείου, όπου είχε εκτενείς συνομιλίες «με την Διοίκηση (εξαιρετικός ο Διοικητής κ. Τσουρούλας), αλλά και με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό και τον Σύλλογο Εργαζομένων».

Όπως υπογραμμίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «το Νοσοκομείο αυτό στην προηγούμενη μου θητεία το βρήκα σχεδόν κλειστό, του μετέφερα προσωπικό και άρχισε να λειτουργεί. Έκτοτε διήνυσε πολύ δρόμο αλλά έχουμε μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας».

Σύμφωνα με την υπουργική παρέμβαση, «συμφωνήσαμε αρκετά πράγματα σήμερα άμεσος στόχος η λειτουργία όλων των τμημάτων και των εξαιρετικών μηχανημάτων που έχει για τα ογκολογικά περιστατικά και δεν τα λειτουργούμε».

Και καταλήγει ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας: «Αφού υλοποιήσω αυτά που συμφωνήσαμε σήμερα θα επανέλθω ως το τέλος του έτους για να δούμε τα αποτελέσματα.

Και ως βουλευτής Βόρειας Αθήνας θέλω να συγχαρώ την Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου αυτού για την καλή τους δουλειά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments