Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι ακριβώς συνέβη με την έγκυο που χρειάστηκε να γεννήσει στα Τρίκαλα στις 13/8

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι ακριβώς συνέβη με την έγκυο που χρειάστηκε να γεννήσει στα Τρίκαλα στις 13/8

Πηγή Φωτογραφίας: [367545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ευχαριστίες στη θεράπουσα γιατρό.

Στο περιστατικό της 13ης Αυγούστου με την έγκυο γυναίκα από την Πρέβεζα, η οποία τελικά γέννησε στα Τρίκαλα, αναφέρεται, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας μερίμνησε και έλαβε την αρμόδια ενημέρωση για το περιστατικό με την έγκυο, που μεταφέρθηκε από την Πρέβεζα προς τη Λάρισα και γέννησε στην πόλη των Τρικάλων.

Όπως σημειώνει ο Άδωνις, «η εγκυμονούσα σύμφωνα με την ιατρό, για ιατρικούς λόγους έπρεπε να γεννήσει σε Νοσοκομείο με Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ)».

Το Κέντρο Επιχειρήσεων ενημέρωσε ότι η κοντινότερη στην Πρέβεζα τέτοια μονάδα νεογνών ήταν στην Λάρισα, εξ ου και αποφασίστηκε η μεταφορά της εκεί. Η μεταφορά της ασθενούς εξασφαλίστηκε με τις ιδανικότερες συνθήκες.

Κατά τη διαδρομή με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδευόταν από την ειδική ιατρό, η οποία έχει μεγάλη αντίστοιχη εμπειρία και εξεταζόταν διαρκώς για την εξέλιξή της, με όλα τα προβλεπόμενα μηχανήματα και της χορηγούσαν διαρκώς την προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή.

Και ο υπουργός προσθέτει: «Τελικά, οι πόνοι ξεκίνησαν και έπρεπε να γεννήσει αμέσως, οπότε ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο Τρικάλων, το οποίο ήταν έτοιμο, την παρέλαβε αμέσως, χειρουργήθηκε και όλα πήγαν καλά».

Σε κατακλείδα, ο Ά. Γεωργιάδης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει θερμά την θεράπουσα ιατρό, κυρία Μητσοπούλου, η οποία, όπως τονίζεται, «εξετέλεσε άριστα τα καθήκοντά της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments