Πολιτική

Επιμένει ο Παππάς για τις απειλές σε πολίτη: Θα συνεχίσω να τους απαντάω

Επιμένει ο Παππάς για τις απειλές σε πολίτη: Θα συνεχίσω να τους απαντάω

Πηγή Φωτογραφίας: [368659] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε νέες δηλώσεις, μέσω story στο Instagram, προέβη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς για το νέο ηχητικό που κυκλοφόρησε, αυτή τη φορά με απειλές σε πολίτη και παρά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε

Σε νέες δηλώσεις, μέσω story στο Instagram, προέβη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς για το νέο ηχητικό που κυκλοφόρησε, αυτή τη φορά με απειλές σε πολίτη και παρά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε.

Στο βίντεο, ο Νίκος Παππάς αφού αρχικά χαρακτηρίζει παράνομη τη δημοσιοποίηση των ιδιωτικών του συνομιλιών, δικαιολογεί τις απειλές του σε υβριστικά μηνύματα (αριθμό των οποίων δημοσιοποίησε) που λαμβάνει, όπως αποκάλεσε τους αποστολείς: «φασίστες, αστυνόμους και μπασκετμπολίστες».

Ταυτόχρονα, επιτίθεται στο Μαξίμου, προβαίνοντας σε αισχρούς και ευτελείς χαρακτηρισμούς, χρησιμοποιώντας τη λέξη «μπιτσόμπαρο».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά

«Λοιπόν για τους “Ρομπέν των Δασών” προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές. Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω”. Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει, δεν θα σταματήσει αυτό. Για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζετε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες. Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου!», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments