Πολιτική

Ηχητικό σοκ:Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς απειλεί πολίτη-«Θα κλαίει η μάνα σου η βρομιάρα,άμα θέλω»

Ηχητικό σοκ:Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς απειλεί πολίτη-«Θα κλαίει η μάνα σου η βρομιάρα,άμα θέλω»

Πηγή Φωτογραφίας: Παρουσίαση ομάδας ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τις προκριματικές εκλογές απο τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη στη Νέα Ιωνία., Τρίτη 9 Απριλίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ένα νέο ηχητικό-σοκ με πρωταγωνιστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά κάνει τον γύρο των social media.

Ένα νέο ηχητικό-σοκ με πρωταγωνιστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά κάνει τον γύρο των social media.

Σε αυτό, ο Νίκος Παππάς ακούγεται να απειλεί κάποιον, λέγοντας: «Αγράμματο σκουπίδι, άκουσε να δεις για το καλό σου. Πρόσεχε τι λες, πώς τα λες και σε ποιον τα λες. Θα σου στείλω κανένα ”πεϊνιρλί” στο σπιτάκι σου, είσαι φακελωμένος. Πρόσεχε. Ποιο τμήμα; Ποιο τμήμα, βρε σκουπίδι αγράμματο, απόβλητο της κοινωνίας; Που θα κλαίει η μάνα σου η βρομιάρα και ο πεταμένος ο πατέρας σου, άμα θέλω. Τέλος πάντων. Πίστεψέ με, δεν θα τους αρέσει και πολύ. Και δεν είσαι και ο πιο συμπαθής από όλους. Λοιπόν, σκουπίδι, εξαφανίσου μη σου γα… (σ.σ.: κόβεται το ηχητικό)».

Σε άλλο σημείο ακούγεται να λέει: «Ε, ρε “πεϊνιρλί”. Ε, ρε, που θα φας “πεϊνιρλάκι” εσύ, σκουπίδι. Φακελωμένε. Δεν ξέρεις τι ταυτοποίηση έχεις να φας και από ποιους. Εγώ, αγάπη μου, θα έρθω μόνο για το κατούρημα. Για να σε έχω στο βιντεάκι, να το στέλνω στη μάνα σου και να είναι περήφανη για τον λεβέντη γιο που έκανε. Και στον πεταμένο τον πατέρα σου, που θα βλέπει τον γιο του να τον κατουράνε και θα πηγαίνει το βίντεο στις θείες, στα ξαδέρφια, στους φίλους και όπου γουστάρει, μόνο και μόνο για να βλέπουν τον ξεφτιλισμένο άντρα που κάνανε».

Εκτός από το ηχητικό κομμάτι, υπάρχουν και γραπτά μηνύματα τα οποία αναφέρουν: «1η ερώτηση: πόσο γρήγορα πιστεύεις ότι θα ζητάς συγγνώμη; Κάνε μια πρόβλεψη. 2η ερώτηση: πόσο πιστεύεις ότι θα κάτσεις μέσα; Μιας και είσαι και υπότροπος, μικρέ καθυστερημένε φίλε μου. Και όσο είσαι μέσα, πες μου πόσο δύσκολα θα φροντίσω να περάσει η οικογένειά σου;».

Επίσης, και το μήνυμα: «Βρε, ο κύριος Βαγγέλης απ’ τον Πειραιά που θα σε αναλάβει, δεν είναι αναρχικός. Είναι επαγγελματίας αντιφασίστας».

Το ηχητικό το δημοσίευσε η εθνική ομάδα μιμιδίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments