Πολιτική

Ρωμανός: Κύριε Κασσελάκη θα συνεχίσετε να κρύβεστε ή θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας;

Ρωμανός: Κύριε Κασσελάκη θα συνεχίσετε να κρύβεστε ή θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ρωμανός: Κύριε Κασσελάκη θα συνεχίσετε να κρύβεστε ή θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας;

Την άμεση αποπομπή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Ρωμανός

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ πρόκάλεσε το νέο βίντεο Παππά με το οποίο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις διαδικτυακές επιθέσεις.

Ο Νίκος Ρωμανός σε δήλωσή του κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να αποπέμψει άμεσα τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όπως αναφέρει «λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου και όχι ως εκπρόσωπος των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε νέο βίντεό του, όχι μόνο δεν δείχνει την παραμικρή μεταμέλεια για τις άθλιες διαδικτυακές του επιθέσεις αλλά επιμένει σε αυτές, λέγοντας με περίσσιο θράσσος ότι θα τις συνεχίσει.

Ο κ. Παππάς επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου και όχι ως εκπρόσωπος των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως επιβάλλει η θέση του.

Κύριε Κασσελάκη δεν μπορείτε να σιωπάτε και να κρύβεστε άλλο. Φτάνει η πλάκα. Θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας ή θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε σιωπηλός τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες εκβιαστικές και σεξιστικές επιθέσεις του;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments