Ζώδια

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις [19/08] έρχεται με πολλές ανατροπές, σύγχυση και παρεξηγήσεις

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις [19/08] έρχεται με πολλές ανατροπές, σύγχυση και παρεξηγήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: [371359] ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/08/2024 έρχεται με πολλές ανατροπές, σύγχυση και παρεξηγήσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ανατρεπτική, αποκαλυπτική, πιεστική και γεμάτη παρεξηγήσεις και σύγχυση αναμένεται η Πανσέληνος στις 19/08/2024 που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα και συγκεκριμένα στις 27 μοίρες και 14 λεπτά του Υδροχόου.

Έτσι, παρόλο που το αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι συνήθως το έχουμε συνδέσει με διακοπές, ρομαντικές και ανέμελες στιγμές, φέτος θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς τα πράγματα δεν είναι τόσο ανάλαφρα, αφού θα υπάρχουν αιφνιδιαστικές καταστάσεις που θα ανατρέπουν τα δεδομένα, θυμός, καταπιεσμένα συναισθήματα, καθυστερήσεις, αναβολές και ασυνεννοησία, αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Φυσικά με μια Πανσέληνο σε σταθερό ζώδιο, σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει, αυξάνονται οι πιθανότητες για έντονα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, όπως και για φυσικές και οικολογικές καταστροφές. Όταν σχηματίζεται η Πανσέληνος σημαίνει ότι η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται απέναντι, και σε αυτή την περίπτωση η Σελήνη βρίσκεται στον επαναστατικό Υδροχόο και ο Ήλιος στον φλογερό Λέοντα. Οι εκρήξεις λοιπόν μοιάζουν αναπόφευκτες, όχι μόνο στις σχέσεις αλλά και στην κυριολεξία, αφού μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ισχυρές εκρήξεις, κεραυνούς και καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται με ορμή για ριζοσπαστικές αλλαγές και εξελίξεις. Είναι το ζώδιο που συνδέεται με τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και το DNA μας και είναι αυτό που αναζητά την ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη και την απελευθέρωση μέσω των εξεγέρσεων και των εκρήξεων. Η δράση και η ορμή θα μας χαρακτηρίζει και θα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας γρήγορα και αποφασιστικά. Επειδή αυτό το φεγγάρι πραγματοποιείται στον ιδεαλιστή Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με τον 11ο οίκο της φιλίας, της συνεργασίας και των στόχων, ίσως θα θέλουμε να είμαστε με άτομα που αγαπάμε, που έχουμε επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή μας και μας εκτιμούν και να διασκεδάσουμε μαζί τους. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να μας βοηθήσει να συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους μας, να μας εμπνεύσει για τα μελλοντικά μας σχέδια, να εστιάσουμε στη μεγάλη εικόνα, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και τις αντιλήψεις μας και να έχουμε νέες ριζοσπαστικές ιδέες που να δώσουν λύσεις στα προβλήματα μας. Θα θέλουμε και θα αναζητούμε την ελευθερία μας και θα αποδεχόμαστε πιο εύκολα τις προκλήσεις. Αυτά είναι τα θετικά νέα, διότι οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος πρέπει να μας κάνουν πιο νευρικούς, καθώς κρύβουν πολλές εκπλήξεις και δεν είναι όλες ευχάριστες.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη πλανήτη και του Υδροχόου και της Πανσελήνου, και ίσως κάποιες αποκαλύψεις ή απροσδόκητες καταστάσεις μάς οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές και βιαστικές αποφάσεις. Αυτή η όψη θα μας κάνει να έχουμε εκκεντρικές ιδέες και απόψεις που θα τις προβάλλουμε με πάθος και φανατική έκφραση και θα είμαστε πιο ξεροκέφαλοι, υπερβολικοί, ευερέθιστοι και ιδιότροποι. Θα έχουμε την τάση να μετατοπίζουμε τις ευθύνες σε άλλους, να είμαστε κυκλοθυμικοί και ίσως ψυχροί και αποκομμένοι από τα συναισθήματά μας. Μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και απογοητεύσεις στις σχέσεις, αλλά και την αίσθηση ότι έχουμε αδικηθεί. Θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ένταση, ανισορροπία και σύγχυση. Φυσικά με αυτή την όψη μπορεί να δούμε και πολλές ξαφνικές αλλαγές σε πρόσωπα εξουσίας ή έντονες κοινωνικές αντιδράσεις μετά από αποκαλύψεις σκανδάλων.

Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη θα αυξήσει τη δράση και τον ενθουσιασμό για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, αλλά θα αυξήσει και την ένταση στα συναισθήματα μας και έτσι θα παθιαζόμαστε με ό,τι καταπιανόμαστε. Η ισχυρή θέληση σε συνδυασμό με την ορμή θα μας βοηθήσει να είμαστε άμεσοι στις αποφάσεις μας και αποτελεσματικοί στη δράση μας, αλλά παράλληλα θα μας κάνει ξεροκέφαλους και παρορμητικούς.

Η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και η σύγχυση θα βασιλεύει. Τα λόγια θα παρεξηγούνται και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες και θα υπάρχει χάσμα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Επειδή η κρίση μας θα είναι επηρεασμένη από τα συναισθήματα μας, καλό είναι να αποφύγουμε τις σημαντικές αποφάσεις, αλλά και να εμπλακούμε σε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Θα υπάρχει η τάση να κολλάμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες ή να μας βγαίνουν προκαταλήψεις κι εμμονές. Μπορεί να σκεφτόμαστε το παρελθόν και τις καταστάσεις που μας στεναχώρησαν ή να έχουμε επιστροφές και τυχαίες συναντήσεις με άτομα που στο παρελθόν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας -προσωπικά κι επαγγελματικά. Ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσουμε αν πρέπει να τους ξαναδώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στο παρόν μας, διότι δεν θα έχουμε ξεκάθαρη σκέψη. Ακόμη χρειάζεται προσοχή στο μεταφορικό μας μέσο, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Η υπομονή και η καλή οργάνωση θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία ενός ταξιδιού.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται το τετράγωνο Δία-Κρόνου και η ενέργεια αυτής της όψης είναι πολύ έντονη. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της προόδου και θα έρθει αντιμέτωπος με τον αυστηρό Κρόνο που συμβολίζει την πειθαρχεία, τα όρια και το κατεστημένο. Οπότε οι αντίθετες ενέργειες που θα κονταροχτυπηθούν θα μας κάνουν να νιώθουμε πίεση και αγανάκτηση αν δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε και να απεγκλωβιστούμε απ’ ό,τι μας κρατά δέσμιους. Τα καθημερινά προβλήματα θα μας φαντάζουν ανυπέρβλητα και θα δραματοποιούμε τις καταστάσεις. Επίσης αυτή είναι μια όψη που φέρνει συρρίκνωση και «τιμωρεί» και γειώνει όποιους χτίζουν παλάτια στην άμμο και όσους κινούνται επιπόλαια και υπεραισιόδοξα, αλλά από την άλλη ανταμείβει όσους εργάστηκαν σκληρά, μεθοδικά, όσους έμειναν πιστοί στους στόχους τους και δεν παρεκκλίναν της πορείας τους και των αξιών τους.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 27 μοίρες και 14 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν από την ανατρεπτική Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/08 θα στρέψει την προσοχή σας στους στόχους σας, στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες και στους φίλους σας και θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα ή μπορεί να βιώσετε ξαφνικά μια απώλεια. Μπορεί, για παράδειγμα, ένας φίλος σας να μετακομίζει και να φεύγει μακριά, ή από το πουθενά να τσακωθείτε, να χαλάσει μια φιλία ή συνεργασία και να στεναχωρηθείτε. Εξάλλου με αυτό το φεγγάρι που είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και μια λάθος λέξη αρκεί για να ανάψουν τα αίματα και να βγουν στην επιφάνεια τα απωθημένα και όλα όσα κρύβατε εσείς και άλλοι κάτω από το χαλάκι, αλλά και να συμβούν παρεξηγήσεις από το πουθενά. Ίσως νιώσετε κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και να έχετε μεγαλύτερη ένταση, άγχος, εκνευρισμό ή μπορεί να συμβεί κάτι και ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε γύρω σας τα σωστά άτομα και ότι οι επιλογές σας δεν ταιριάζουν με τα θέλω σας. Προσπαθήστε να αφήσετε το συναίσθημα σας στην άκρη και ρίξτε μια αντικειμενική ματιά σε όλες τις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει, φιλικές, προσωπικές κι επαγγελματικές. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, στους στόχους και τις ανάγκες σας; Αυτό το φεγγάρι που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη θα σας γεμίσει με θάρρος για να κόψετε τους δεσμούς με ό,τι και όποιον δεν σας ταιριάζει και να κυνηγήσετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Απομακρυνθείτε από όσους δεν σας εκτιμούν και προσφέρετε τον χρόνο σας μόνο στους αληθινούς σας φίλους και όσους σας αγαπούν. Επειδή με την Πανσέληνο θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, προσέξτε πολύ πώς εκφράζετε τα παράπονά σας και τι λέτε, ιδιαίτερα όταν επικοινωνείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα βασιλεύουν. Επίσης, επειδή η Πανσέληνος είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος στόχος σας δεν προχωρά όπως είχατε υπολογίσει και να πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να πάρετε άλλο δρόμο για να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε σχέδια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Ακόμη, μπορεί αυτό με το φεγγάρι να έχετε επιστροφές από το παρελθόν είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο ή και τυχαίες συναντήσεις με άτομα που κάποτε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Πριν όμως αφήσετε χώρο για να ξαναμπούν, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και μην παίρνετε τελεσίδικες αποφάσεις που ενδεχομένως τις μετανιώσετε όταν ο Ερμής επιστρέψει στην ορθή του πορεία μετά τις 29 Αυγούστου και τότε θα ξεκαθαρίσει η σκέψη σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός από το ζώδιο σας με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 19/08 φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στην καριέρα, αλλαγές και πιέσεις στο σπίτι και την οικογένεια, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες-οι στο τέλος του ζωδίου σας. Μπορεί λοιπόν να προκύπτουν απρόοπτες καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο και να μην ξέρετε πώς να αντιδράσετε και τι να αποφασίσετε και επειδή η Πανσέληνος είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή δύσκολα θα βρείτε άκρη όσο και να προσπαθήσετε. Ίσως αισθανθείτε απογοήτευση, συναισθηματική φόρτιση, καθώς δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς και θα πρέπει να οπλιστείτε με όση υπομονή έχετε για να μην ξεσπάσετε. Μπορεί να σας πιέζουν στη δουλειά, να έχουν παράπονα και να δέχεστε επιθέσεις λόγω ασυνεννοησίας και να φτάνετε στα όρια σας. Επιστρατεύστε όσα αποθέματα διπλωματίας διαθέτετε και διατηρήστε την ψυχική σας ισορροπία, αλλιώς ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η λέξη. Μην μπείτε σε διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και αντιπαραθέσεων ιδιαίτερα με τους προϊσταμένους σας, διότι θα χάσετε και το όποιο δίκιο έχετε, αφού όλοι θα είναι στην τσίτα και κανείς δεν θα έχει τη διάθεση να ακούσει, παρά μόνο να επιβάλει το δικό του. Από την άλλη, είναι πιθανόν οι αλλαγές να αφορούν στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Να προκύπτει, για παράδειγμα, η ανάγκη μιας μετακόμισης, να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ως ακίνητο, ή ένα θέμα που αφορά στο οικογενειακό περιβάλλον και θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και ότι όλοι κάτι απαιτούν από εσάς και θα πνίγεστε. Παίζει βέβαια και το σενάριο να τα δίνετε όλα για την καριέρα σας και να έχετε παραμελήσει την οικογένεια σας και να δεχτείτε παράπονα και συναισθηματικούς εκβιασμούς για τη συμπεριφορά σας ή και ένα τελεσίγραφο που θα σας κλονίσει και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, αφού θα νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια που έχει την ανάγκη σας. Είπαμε, ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε αντίθεση με την Πανσέληνο και δύσκολα θα βρείτε ένα σημείο συνεννόησης και έτσι θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ψυχραιμία, υπομονή και προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανατροπές και παρεξηγήσεις επιφυλάσσει η Πανσέληνος στις 19/08 που επηρεάζει τον 9ο Ηλιακό σας οίκο της έμπνευσης, της εκπαίδευσης, των προσωπικών αξιών, των σχεδίων για το μέλλον, των νομικών υποθέσεων και των ταξιδιών. Το φεγγάρι μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση ή πιέσεις και ασυνεννοησία σε σχέσεις, συνεργασίες και στα πλάνα σας, και γενικά μια συναισθητική φόρτιση θα την έχετε, όπως και οι άλλοι βέβαια, γι’ αυτό καλύτερα να κρατάτε χαμηλούς τόνους και στη δουλειά και στις φιλικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος απαιτεί να έχετε μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική και να δείτε τη μεγάλη εικόνα, και βέβαια να μην ωραιοποιείτε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά να βαδίζετε με γνώμονα την αλήθεια και την πραγματικότητα, έστω και αν σας πονάει. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να σας κάνουν να αναθεωρήσετε μερικές πεποιθήσεις σας που ενδεχομένως δημιουργούν αγκυλώσεις στην εξέλιξή σας. Επειδή μπορεί να προκύψουν αναποδιές και ανατροπές σε θέματα σπουδών ή επαγγελματικών, ή ξαφνικές ειδήσεις και καταστάσεις που θα ανατρέπουν το πρόγραμμα σας, θα έχετε μεγαλύτερο εκνευρισμό και η διάθεση σας δεν θα είναι πολύ ανεβασμένη, οπότε προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι αλλά κι ευέλικτοι. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένα θέμα που αφορά σε κάποια υπόθεση με το δημόσιο, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον, ή αν εργάζεστε στο εξωτερικό ή συνεργάζεστε με ξένους να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα συνεννόησης και επικοινωνίας. Ακόμη, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις, αλλά και σε αυτά που γράφετε και υπογράφετε και να ζητάτε πάντα τη γνώμη ειδικών σε συμβόλαια, διότι ο κυβερνήτης σας Ερμής που είναι ακόμη ανάδρομος σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο και δημιουργεί παρατράγουδα στις συνεννοήσεις. Επιπροσθέτως, μπορεί να νιώθετε σύγχυση σε ό,τι αφορά τα σχέδια και τα πλάνα σας για το μέλλον και ίσως εμφανίζονται εμπόδια και να νιώθετε ότι τίποτα δεν προχωράει όπως το θέλετε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Επίσης, η Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει και προ των ευθυνών σας αν στο παρελθόν είχατε πει κάποιο ψέμα σχετικά με τις ικανότητες σας, τις σπουδές σας ή την εξειδίκευσής σας και τώρα όλα μπορεί να βγουν στο φως και να εκτεθείτε. Προσοχή σε θέματα υγείας και προϋπάρχουσες ασθένειες.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 19 Αυγούστου στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει έναν ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον 8ο, που αφορά τα οικονομικά, τις πηγές κοινών εσόδων, τα περιουσιακά σας στοιχεία, τις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και όσα κρύβετε βαθιά στην ψυχή σας, και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για προβλήματα και ανατροπές. Θα είστε πιο συναισθηματικοί, νευρικοί και κυκλοθυμικοί και ίσως έχετε έντονα και απότομα ξεσπάσματα, αφού το φεγγάρι θα σας φορτίσει συναισθηματικά. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε για οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας ούτε για αντιπαραθέσεις, διότι η αντίθεση της Πανσελήνου με τον ανάδρομο Ερμή δεν βοηθά να έχετε καθαρή εικόνα και έτσι δεν μπορείτε να αξιολογήσετε με ασφάλεια και ρεαλισμό τις συνθήκες στις σχέσεις σας, αφού όλες οι αντιδράσεις θα είναι παρορμητικές και υπό το καθεστώς σύγχυσης. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις που σας δημιουργούν πίεση και άγχος και μην αφήσετε στο θυμικό σας να κάνει κουμάντο. Προσπαθήστε να βάλετε φρένο στους φόβους και τα απωθημένα σας, για να μην πείτε λόγια που μετά δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Επίσης, η Πανσέληνος επηρεάζει και τον τομέα των οικονομικών και ίσως ξυπνήσουν κάποιοι φόβοι σχετικά την ασφάλεια που νιώθετε σε αυτόν τον τομέα, ή μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή αλλαγές σε οικονομικά δεδομένα, όπως για παράδειγμα μια οφειλή που γίνεται εντελώς ξαφνικά απαιτητή, ένα δάνειο που δεν εγκρίνεται για κάποιους λόγους, ένα συμβόλαιο οικονομικό που σπάει ή ένα απρόβλεπτο έξοδο που σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Αν υπάρχουν χρέη που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν μην τα αφήνετε στην τύχη και μην κρύβετε κάτω από χαλάκι προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη και προσέξτε τα έξοδα που κάνετε και τους λογαριασμούς που πληρώνετε. Πιθανώς να υπάρχει και αρκετή ασυνεννοησία αυτές τις μέρες με συνεργάτες, πελάτες ή προβλήματα σε τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας και να εκνευριστείτε, αλλά μπορεί να έρθουν στο φως μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις που γίνονται και αφορούν είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία είτε σε μια ερωτική σχέση. Θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε για να μην έχετε παρατράγουδα στον χώρο εργασίας και προσπαθήστε όσο μπορείτε να προστατεύσετε τα μυστικά σας αλλά και τα όρια σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΛΕΩΝ

Απέναντι από το ζώδιο σας πραγματοποιείται η έντονη και απαιτητική Πανσέληνος του Αυγούστου, η οποία βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας και φέρνει απρόοπτες εξελίξεις ειδικά αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Επειδή αυτό το φεγγάρι συνοδεύεται από αρκετή σύγχυση, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις και ανατροπές, θα αποδιοργανώσει την ψυχολογία σας και ίσως σας στρεσάρει, αφού θα είστε ή του ύψους ή του βάθους και οτιδήποτε βιώνετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο ίσως τώρα πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις στο μυαλό σας. Δυστυχώς αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που σας ενοχλούσαν μέχρι τώρα και κάνατε ότι τα αγνοούσατε, αλλά πλέον θα νιώθετε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για υποχωρήσεις. Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Τώρα θα γίνετε πιο διεκδικητικοί, ασυμβίβαστοι και θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε και μέσα σας αλλά και με τους άλλους τι έχει αξία, τι σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Ξαφνικοί έρωτες ή και χωρισμοί είναι μέσα στο παιγνίδι, και αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω, αλλά επειδή εμπλέκεται και ο ανάδρομος Ερμής μη δώσετε γη και ύδωρ πριν σας αποδείξει την αξία του. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεθείτε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που αρχικά θα σας σοκάρουν, αλλά στη συνέχεια θα καταλάβετε ότι ήταν για καλό σας. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση ή δέσμευση, να προσέχετε τα λόγια σας να μην παρεξηγηθούν, αλλά και την οδήγηση, τα μέσα επικοινωνίας και το μεταφορικό σας μέσο. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα επηρεάζει τον τομέα της εργασίας, τις σχέσεις σας με υφισταμένους και προϊσταμένους ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και τις καθημερινές σας ρουτίνες, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Επειδή είναι ένα πολύ ανατρεπτικό φεγγάρι και συνάμα η σκέψη μας θα είναι θολωμένη λόγω του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή και της αντίθεσης που σχηματίζει με την Πανσέληνο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αποφεύγετε τις εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Θα υπάρχει αναστάτωση, απρόβλεπτες εξελίξεις και ασυνεννοησία και ίσως οι αντιδράσεις σας να είναι παρορμητικές. Ή μπορεί να προσπαθήσουν οι άλλοι να σας φορτώσουν με περισσότερες αρμοδιότητες κι ευθύνες, κι εσείς να εκνευρίζεστε πολύ και να επαναστατείτε, ή να έχετε αλλαγές στον τρόπο και τον χώρο της δουλειάς ή στα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας που εργάζεστε και το άγχος σας να χτυπάει κόκκινο. Γενικά, κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα ανατρέπουν τη ρουτίνα σας και θα σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας, δημιουργώντας σας τεράστια συναισθηματική πίεση και θα νιώθετε εξουθενωμένοι, αφού θα προκύπτουν συνεχώς καταστάσεις για τις οποίες θα πρέπει να τρέχετε. Αυτή την περίοδο θα αισθάνεστε πιο κουρασμένοι και καταπονημένοι, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο. Αν προκύψει κάποιο θέμα με τη διατροφή και θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, η κατάλληλη στιγμή είναι ακριβώς μετά την Πανσέληνο. Όταν λοιπόν το φεγγάρι θα αρχίσει να «σβήνει» είναι η ευκαιρία σας να… σβήσετε και εσείς τον παλιό σας εαυτό, να αφήσετε πίσω σας κακές συνήθειες και να κάνετε μια νέα αρχή που να αφορά τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στον εαυτό σας και να μην επωμίζεστε τα βάρη και τις υποχρεώσεις των άλλων. Βρείτε χρόνο για να αναπαυθείτε και να χαλαρώσετε, διότι εκτός από το σώμα σας και το νευρικό σας σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 19/08 εστιάζει την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών, στις απολαύσεις, στους φίλους και στους συνεργάτες και θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις πιέσεις των ευθυνών, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε κοντά με άλλους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Αυτή θα είναι η ανάγκη σας, αλλά οι συνθήκες και οι πιέσεις της καθημερινότητας ίσως να μην σας το επιτρέψουν και να σας χαλάσει η διάθεση. Η Πανσέληνος μπορεί να ταλαιπωρήσει το νευρικό σας σύστημα, διότι μπορεί να ανατρέπονται ξαφνικά τα σχέδια σας και θα φτάνετε στα όρια σας. Μπορεί κάποιος φίλος να σας πει μια κουβέντα και από το πουθενά να τσακωθείτε. Ή μπορεί να γίνει κάποια παρεξήγηση με το ταίρι σας ή κάποιον συνεργάτη και να τα γκρεμίσετε όλα, γιατί θα θέλετε να αναπνεύσετε και όχι να καταπιέζεστε. Μπορεί λοιπόν ξαφνικά να συνειδητοποιείτε ότι μια κατάσταση στη ζωή σας σάς έχει κουράσει πολύ, ή να αποκαλυφθεί κάτι σημαντικό που αγνοούσατε και να έρθει μια ρήξη ή κάποια ένταση σε μια σχέση ή συνεργασία, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις, διότι η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και η σκέψη σας θα είναι μπερδεμένη και ίσως να προκύπτουν διαφωνίες λόγω παρανοήσεων από λάθος πληροφορίες που λαμβάνετε και σας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Η Πανσέληνος αυτή θέλει ψυχραιμία, να μην αντιδράτε συναισθηματικά και να εκμεταλλευτείτε τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει. Και αν αυτό το φεγγάρι φέρει κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ξανά στη ζωή σας, μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να βγάλετε συμπεράσματα για τις προθέσεις τους. Κάντε υπομονή, διότι μετά τις 29/08 που θα επιστρέψει ο Ερμής στην ορθή του πορεία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν είστε γονείς είναι πολύ πιθανό να μάθετε τώρα κάτι για τα παιδιά σας ή να συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή τους, ή μπορεί τώρα να υπάρξει μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ή κάποια ασυνήθιστη ίντριγκα για ένα ειδύλλιο και να σας σοκάρει. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, διότι μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις και μπερδέματα.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/08 θα παίξει με τα νεύρα σας και την υπομονή σας, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές εξελίξεις και ανατροπές που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας για πρόσωπα που θεωρούσατε ότι είναι πολύ κοντά σας και ίσως οδηγηθείτε σε άμεσες και βιαστικές αποφάσεις. Οι καυτοί τομείς που επηρεάζει το φεγγάρι έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τους γονείς σας, την παιδική σας ηλικία και εξ αντανακλάσεως με την καριέρα και ίσως υπάρξουν χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Με αυτό το φεγγάρι ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες ξαφνικές προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας ή μπορεί να επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους ώστε να τα λύσετε. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε σοβαρές συναντήσεις και κουβέντες, διότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός και τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να κλείσετε πολλές πόρτες πίσω σας. Και επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε αντίθεση με την Πανσέληνο προσπαθήστε να μην μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων, διότι και άκρη δεν θα βγάλετε και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα καθώς δεν θα ξέρετε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο ή να προκύψει κάποιο πρόβλημα ξαφνικά και να χρειαστεί να κάνετε επισκευές. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από απρόσμενες καταστάσεις, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Από την άλλη μπορεί να έχετε πίεση στη δουλειά, αλλά εσείς να θέλετε να κερδίσετε λίγο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας και να αισθάνεστε σαν να σας τραβούν σε δύο κατευθύνσεις, αφού θα είστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να έρχεστε σε επαφή μόνο με άτομα που σας αγαπούν, σας κατανοούν και σας «συγχωρούν» για την επιθετική και αντιδραστική συμπεριφορά σας. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και μια απρόσμενη αλλαγή στην οικογενειακή ζωή, να αλλάξετε σπίτι και περιοχή διαμονής ή να έχετε κάποιο έκτακτο έξοδο που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άξονας της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της γνώσης, των σπουδών, των μελλοντικών σας σχεδίων, αλλά και των σημαντικών σας σχέσεων επηρεάζεται από την Πανσέληνο στον Υδροχόο και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με συναντήσεις, συζητήσεις και αρκετές εκκρεμότητες που έχετε να φέρετε εις πέρας και μπορεί ξαφνικά να ανατρέπεται και να εκνευρίζεστε. Βέβαια θα έχετε και διάθεση να έρθετε σε επαφή με φίλους, αδέλφια, ξαδέλφια και γνωστούς και το τηλέφωνο σας δεν θα σταματάει να χτυπάει. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και σε ποιους το λέτε, γιατί ο ανάδρομος Ερμής είναι σε αντίθεση με την Πανσέληνο και μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Οι όψεις της Πανσελήνου δεν βοηθούν ώστε να υπάρχει ήρεμο κλίμα, και επειδή θα έχετε πολλές επαφές, ραντεβού και διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια σας και στον τρόπο που εκφράζεστε για να μην προσβάλλετε άθελά σας κάποιον ή τον φέρετε σε δύσκολη θέση. Η κατάσταση θέλει διπλωματία, διότι είναι πολύ εύκολο να ειπωθεί η λάθος λέξη που θα πυροδοτήσει καβγάδες και συγκρούσεις που δεν θα έχουν κανένα νόημα και δεν θα καταλήξουν πουθενά, παρά μόνο σε πίκρα, σε απωθημένα και παράπονα. Προσέξτε τι γράφετε, τι λέτε και τι απαντάτε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να γλιτώσετε τα παρατράγουδα. Παράλληλα μπορεί να έχετε και έντονη την ανάγκη να ταξιδέψετε, να πάτε μια εκδρομή και να αλλάξετε παραστάσεις, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την οδήγηση, το μεταφορικό σας μέσο, τις ώρες αναχώρησης, τις κρατήσεις σας και τις συνεννοήσεις που έχετε κάνει, διότι μπορεί άλλα να λέτε εσείς και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι ή να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Επίσης, την ίδια προσοχή πρέπει δείξετε στις συναλλαγές σας, αλλά και στα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ουρανό ίσως κρύβει για εσάς ένα «σοκ», καθώς υπάρχει η περίπτωση να μάθετε ξαφνικά κάτι που αγνοούσατε και να πέσετε από τα σύννεφα ή να μαθευτεί κάποιο μυστικό σας. Μπορεί όμως να προκύψουν και οικονομικά ζητήματα σε μια σχέση ή συνεργασία που θα σας προβληματίσουν έντονα. Επειδή η Πανσέληνος συνοδεύεται από σύγχυση και ξαφνικά γεγονότα, θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, να μην εμπιστεύεστε ό,τι ακούτε και να είστε πιο υποψιασμένοι αν χρειαστεί να δεσμευτείτε ή να υπογράψετε έγγραφα.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/08 στρέφει την προσοχή σας στο πορτοφόλι σας αλλά και στις συναισθηματικές απολαβές σας και επειδή σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή ίσως πυροδοτηθεί ξαφνικά μια κρίση που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας… Οι οικονομικές αλλαγές είναι πολύ πιθανές με την Πανσέληνο και μπορεί να πιεστείτε πολύ, ειδικά αν υπάρχει μια οφειλή ή ένα χρέος που δεν έχετε ακόμη διακανονίσει. Μία τέτοια εξέλιξη θα πυροδοτήσει τις ανασφάλειες σας και θα ψάχνετε να βρείτε σταθερότητα. Μπορεί να κλονιστεί η αυτοπεποίθηση σας, να σκέφτεστε ότι δεν εκτιμάται η αξία σας και ότι η δουλειά σας δεν αμείβεται ανάλογα της προσφοράς σας και να ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. Όμως, δεν είναι το κατάλληλο φεγγάρι για να θέσετε στη δουλειά σας θέμα αύξησης αποδοχών, αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανάψετε φωτιές και να ακούσετε ίσως κάτι που θα σας ρίξει περισσότερο. Πάρτε τον χρόνο σας, αποφύγετε τις ρήξεις και τις διεκδικήσεις και αποστασιοποιηθείτε από περιβάλλοντα που μυρίζουν μπαρούτι. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι όλοι θα είναι στα κάγκελα και έτοιμοι για καβγά, οπότε οι εντάσεις μπορεί να προκληθούν από το πουθενά. Επίσης, μπορεί να προκύψει ξαφνικά το σπάσιμο μιας συνεργασίας, ένα έκτακτο και παραφουσκωμένο έξοδο, μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα που επηρεάζει όμως και το εισόδημά σας, μέχρι και να χάσετε το πορτοφόλι σας ή μια κάρτα και να πιεστείτε. Να είστε προσεκτικοί και να μην παίρνετε ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις και βέβαια να αποφύγετε και τις παρορμητικές αγορές, ιδιαίτερα αν γίνονται υπό το καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης και όχι επειδή χρειάζεστε κάτι. Ακόμη, μπορεί να σας πιάσει το παράπονο και να ζητάτε επιβεβαίωση στις σχέσεις, αλλά να το κάνετε με τέτοιο τρόπο που να φέρει το ταίρι σας στα όρια του. Αφήστε τις συζητήσεις και τις απαιτήσεις για άλλη στιγμή τώρα δεν είναι το κατάλληλο διάστημα, αφού ο Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σε αντίθεση με την Πανσέληνο και δεν πρόκειται να συνεννοηθείτε. Επίσης η Πανσέληνος δεν ευνοεί τα ρίσκα, ειδικά τα οικονομικά, γι’ αυτό με χαρτί και μολύβι υπολογίστε τα όλα και σταματήστε τις περιττές σπατάλες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά και σε ό,τι αφορά το διαδίκτυο και τις συσκευές τεχνολογίας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 19/08 και πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές, ανατροπές και αποκαλύψεις που μπορεί να επηρεάσουν τις εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία, αλλά και στα οικογενειακά σας θέματα. Το φεγγάρι σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό θα σας κάνει ακόμα πιο ακραίους απ’ ό,τι είστε και οι αποφάσεις σας θα μοιάζουν στα μάτια των άλλων ριζοσπαστικές και ακατανόητες. Μπορεί να υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις ή να έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο που να σας γεμίσουν θυμό και απογοήτευση και να μην είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε και να συζητήσετε με λογικά επιχειρήματα, αλλά να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία χωρίς πολλές εξηγήσεις και κουβέντες. Η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να συνειδητοποιήσετε, με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, το πού βαδίζετε στη ζωή σας. Δηλαδή, αν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος στη σχέση σας και ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον και τον εαυτό σας, τότε θα προτιμήσετε να τραβήξετε μια κόκκινη γραμμή, από το να αναλώνεστε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Το ίδιο μπορεί να προκύψει και σε μια συνεργασία. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι και ο σύντροφός σας είναι ότι ακριβώς ψάχνατε, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω και ίσως εκπλήξετε και τον σύντροφο σας και τον εαυτό σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε μέσα σας τεράστια ένταση, ενώ μπορεί να υπάρχουν από το περιβάλλον σας επιθέσεις προς το πρόσωπο σας και αμφισβήτηση και να επαναστατείτε. Όμως, αν αντιδράσετε θυμωμένα και χωρίς να επεξεργαστείτε με λογική ό,τι προκύπτει, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Βλέπετε επειδή έχουμε ανάδρομο Ερμή σε αντίθεση με την Πανσέληνο οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και η ασυνεννοησία θα βασιλεύει και άλλα θα λέτε εσείς και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Οπότε δεν χρειάζεται τώρα να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας ούτε να κάνετε τώρα τα ξεκαθαρίσματα σας, διότι δεν θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε σωστά. Κάντε τις προσωπικές σας διαπιστώσεις και μετά τις 29/08 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας. Τις ημέρες πριν και μετά την Πανσέληνο να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία, στις δοσοληψίες και στην υγεία σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το μυαλό, τις αντοχές και την ψυχολογία σας θα παίξει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19/08 στο ζώδιο του Υδροχόου και η οποία σχηματίζει κάποιες δύσκολες όψεις που μπορεί να φέρουν στο φως καλά κρυμμένα μυστικά, φόβους ή να δείξουν κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα. Τα όνειρα σας αυτή την περίοδο θα είναι έντονα, όπως και η διαίσθηση σας και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας καθώς θα είναι πιο ευάλωτη. Οπότε κάντε κράτει στις δυνάμεις σας και αφιερώστε λίγο χρόνο στην αυτοφροντίδα σας και βρείτε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ηρεμίας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκουραστείτε, προκειμένου να εστιάσετε στους στόχους σας για το μέλλον. Ίσως αισθανθείτε συναισθηματικά πιεσμένοι και αυτό να σας βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και να σας ξυπνήσει τραυματικές αναμνήσεις και εμπειρίες που θέλετε να θάψετε και τις κρατάτε εν υπνώσει στο υποσυνείδητό σας. Ή μπορεί το φεγγάρι να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να αποκαλυφθούν μεγάλα μυστικά, τα οποία από τη μία θα σας πληγώσουν, από την άλλη όμως θα σας απαλλάξουν από άτομα και καταστάσεις που είναι τοξικά για τη ζωή σας και ίσως νιώσετε την «κάθαρση» στην ψυχή σας. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να δείχνει έντονο παρασκήνιο και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δέχεστε πυρά πίσω από την πλάτη σας, μπορεί όμως και εσείς να κινήστε κρυφά σε προσωπικό επίπεδο ή να εργάζεστε κρυφά σε ένα πρότζεκτ που δεν θέλετε να μάθει ακόμα κανείς την ύπαρξη του. Προσέξτε όμως, διότι το τετράγωνο του Ουρανού με την Πανσέληνο μπορεί να δείχνει ότι ξαφνικά όλα θα έρθουν στο φως και να κληθείτε να απολογηθείτε για τις κινήσεις σας. Αν λοιπόν έχετε κάποια παράνομη σχέση ή μυστικά που θέλετε να παραμείνουν στα σκοτάδια να είστε προσεκτικοί και να μη δίνετε δικαιώματα. Η Πανσέληνος μπορεί να σας δημιουργήσει και τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε από τα προβλήματα, όχι μόνο τα δικά σας αλλά και των άλλων. Ίσως υπάρξουν πιέσεις και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ή και κουτσομπολιά, αλλά μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι άλλοι στο παιγνίδι τους. Επειδή όλοι θα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι και ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο μπορεί μια κουβέντα να παρεννοηθεί και να ανάψουν τα αίματα, οπότε εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε το επίπεδο και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά, προτιμήστε να βρείτε τη γαλήνη σας μακριά από τοξικές καταστάσεις και άτομα που σας προκαλούν εκνευρισμό και προβλήματα.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Πηγή: asibiliou.gr–ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments