Ζώδια

Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει η «Πανσέληνος του Οξύρρυγχου»

Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει η «Πανσέληνος του Οξύρρυγχου»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει η «Πανσέληνος του Οξύρρυγχου»

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, γνωστή και ως «Πανσέληνος του Οξύρρυγχου» πήρε το όνομά της από τους Ινδιάνους της Αμερικής, καθώς αυτή την περίοδο του έτους τα ψάρια οξύρρυγχοι ήταν πιο εύκολα να αλιευθούν

Στις 19 Αυγούστου η Πανσέληνος του Αυγούστου, έρχεται για να κάνει τα καλοκαιρινά μας βράδια, λίγο πιο όμορφα και ρομαντικά. Από αστρολογικής απόψεως ωστόσο, η επιρροή του συγκεκριμένου φεγγαριού θα είναι ακόμα πιο έντονη για συγκεκριμένα ζώδια, φέρνοντας ολοκλήρωση, ένταση και αποκαλύψεις, επιφέροντας αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, γνωστή και ως «Πανσέληνος του Οξύρρυγχου» πήρε το όνομά της από τους Ινδιάνους της Αμερικής, καθώς αυτή την περίοδο του έτους τα ψάρια οξύρρυγχοι ήταν πιο εύκολα να αλιευθούν. Στην αστρολογία, αυτή η Πανσέληνος φέρνει στο φως κρυμμένες αλήθειες και συναισθήματα, απαιτώντας από τα ζώδια να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις τους. Παρακάτω εξετάζουμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο, από το φετινό αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Αυγούστου: Λέων

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των σχέσεων για τους Λέοντες. Αναμένονται εντάσεις και αποκαλύψεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σκέψου την ισορροπία ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς».

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους, η Πανσέληνος φέρνει εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια περίοδος όπου μπορεί να ανακύψουν κρυφά θέματα ή διαφωνίες. Η καλύτερη στρατηγική είναι να προσπαθήσεις να βρεις κοινό έδαφος και να αποφύγεις τις ακραίες αντιδράσεις.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Αυγούστου: Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Αυγούστου ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, φέρνοντας ένταση στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις πίεση ή να βρεθείς αντιμέτωπη/ος με δύσκολες αποφάσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοπειθαρχία σου και να παραμείνεις προσηλωμένη/ος στους στόχους σου.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα νιώσουν την Πανσέληνο του Αυγούστου, να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και των υλικών αγαθών. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις ή επενδύσεις. Εξέτασε προσεκτικά τις επιλογές σου και μην πάρεις ρίσκα που δεν έχεις μελετήσει πλήρως.

Συμβουλές για να απολαύσεις την Πανσέληνο του Αυγούστου

Αν ανήκεις σε ένα από τα παραπάνω 4 ζώδια, ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείς «αναίμακτα» την Πανσέληνο του φετινού Αυγούστου είναι με:

  • Επικοινωνία: Απόφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να εκφράσεις τις σκέψεις σας με σαφήνεια.
  • Υπομονή: Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις υπό την επήρεια έντονων συναισθημάτων.
  • Εσωτερική αναζήτηση: Η Πανσέληνος είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσεις βαθύτερα τις επιθυμίες και τους φόβους σου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments