Αθλητισμός

Τίτλοι τέλους για ΑΕΚ και Αθανασιάδη!

Τίτλοι τέλους για ΑΕΚ και Αθανασιάδη!

Πηγή Φωτογραφίας: [369652] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Η Ένωση προχώρησε στην απόκτηση δύο τερματοφυλάκων μέσα στο καλοκαίρι, παίρνοντας τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τον Θωμά Στρακόσα

Ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν υπολογιζόταν, πλέον, στην ΑΕΚ και τελικά ήρθε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, με τον 31χρονο τερματοφύλακα να ετοιμάζεται για την Κύπρο αφού έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η Ένωση προχώρησε στην απόκτηση δύο τερματοφυλάκων μέσα στο καλοκαίρι, παίρνοντας τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τον Θωμά Στρακόσα, οπότε ο Αθανασιάδης δεν είχε καμία ελπίδα να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, η συμπεριφορά του ήταν άψογη, απολύτως επαγγελματική όλο αυτό το διάστημα, γεγονός που εκτιμήθηκε από όλους.

Έτσι, η ΑΕΚ συμφώνησε μαζί του για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, με τον Αθανασιάδη να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ Λάρνακας για διετές συμβόλαιο και να ετοιμάζεται πλέον για τη μετακόμισή του στην Κύπρο.

Με τους «κιτρινόμαυρους» ο 31χρονος τερματοφύλακας είχε 70 συμμετοχές σε πέντε χρόνια, με την ΠΑΕ να τον αποχαιρετάει μέσω των social media γράφοντας «νταμπλούχε καλή συνέχεια. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές μαζί, σου ευχόμαστε τα καλύτερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments