Ελλάδα

Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - ''Αύριο θα έφευγε για τη σχολή Ικάρων''

Το τελευταίο ''αντίο'' είπαν συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όταν εκτοξεύτηκε από το κάθισμα όπου καθόταν και πέθανε ακαριαία

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όταν εκτοξεύτηκε από το κάθισμα όπου καθόταν και πέθανε ακαριαία, μπροστά στα μάτια της μητέρας του και των αδερφών του.

Με λευκά λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν το παλικάρι, που «έφυγε» με τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Η κηδεία του έγινε στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου και η ταφή στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

Η επιθυμία της οικογένειας

Η οικογένειά του 19χρονου ζήτησε, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά στην εκκλησία της ενορίας.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση συγγενής του νεαρού: «Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνει δωρεά στην ενορία που επιθυμεί ο καθένας στη μνήμη του αγαπημένου όλων μας».

Πώς έγινε το κακό

Το παιχνίδι «Crazy Dance», στο οποίο βρισκόταν ο 19χρονος, έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός αρχικά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, αφού εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά του και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο λούνα παρκ έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 19χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments