Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Φωτογραφίες αφιερωμένες με αγάπη στον Πολάκη

Άδωνις Γεωργιάδης: Φωτογραφίες αφιερωμένες με αγάπη στον Πολάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [368715] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άλλο οι «ειδήσεις» στα αντιπολιτευτικά site και άλλο η πραγματικότητα.

Την κραυγαλέα αντίθεση ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις δήθεν ειδήσεις που προβάλλουν τα αριστερά site και υιοθετεί σκόπιμα ο Παύλος Πολάκης υπογραμμίζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα X, ο υφυπουργός Υγείας αναφέρεται στο «πώς παρουσιάζονται οι «ειδήσεις» στα διάφορα αντιπολιτευόμενα σάιτς και πως είναι στην πραγματικότητα. Όταν πήγαμε σήμερα το πρωί στη Λέρο με τον υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους μάς περίμεναν στην είσοδο του Νοσοκομείου διαδηλωτές (ως συνήθως). Κάθε είδους σωματείο της Αριστεράς ήταν εκεί».

Όπως συμπληρώνει ο Άδωνις, «ο πρώην Δήμαρχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε κάνει δημόσιο κάλεσμα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις κλπ μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και μία κυρία που φώναζε πράγματι περισσότερο από όλους (την είχαν δώσει 1.5 μήνα αναμονή για μία αξονική και είχε εκνευριστεί, αυτές οι αναμονές θα λυθούν πολύ σύντομα). Την κάλεσα μέσα στην σύσκεψη και μας ακολούθησε. Στο τέλος όπως θα δείτε στις φωτό με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι».

«Αυτήν την κυρία επέλεξε και το λαγωνικό Παύλος Πολάκης να βάλει στον λογαριασμό του για να δείξει πόσο με «απεχθάνονται» στη Λέρο….αφιερωμένες οι τελευταίες φωτό στον Παύλο», αναφέρει με νόημα ο υπουργός Υγείας.

Επισημαίνεται ότι, προηγουμένως, σε εξαιρετικά σύντομη ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης υποστήριζε πως «ένα διεφθαρμένο και άσχετο τσίρκο κυβερνά τη χώρα», προβάλλοντας, αλίμονο, φωτογραφία με την κυρία, η οποία σκούπισε με χαρτοπετσέτα τον ιδρώτα του Άδωνι Γεωργιάδη!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments