Πολιτική

Ανεβάζει τους τόνους για Παππά η ΝΔ: Αφωνία Κασσελάκη, «αφεντικό» ο Πολάκης – εκπροσωπούν τον υπόκοσμο

Ανεβάζει τους τόνους για Παππά η ΝΔ: Αφωνία Κασσελάκη, «αφεντικό» ο Πολάκης – εκπροσωπούν τον υπόκοσμο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ανεβάζει τους τόνους για Παππά η ΝΔ: Αφωνία Κασσελάκη, «αφεντικό» ο Πολάκης – εκπροσωπούν τον υπόκοσμο

Το κυβερνών κόμμα κρατά ψηλά το θέμα των απειλών, των χυδαιολογιών και των ύβρεων από τον εκλεγμένο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη»
Νέα σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγετική ομάδα γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε την Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία, στη σκιά των ηχητικών με τις χυδαίες απειλές του ευρωβουλευτή Παππά που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός. «Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου πραγματικό αφεντικό παραμένει ο κ. Πολάκης, και ο φοβισμένος και άφωνος πρόεδρός του εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπροσωπος του κυβερνώντος κόμματος Νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημείωσε πως «είχαμε να ακούσουμε τόσο ακραίες φράσεις και ρητορικές από την εποχή των δύσκολων χρόνων του Μνημονίου και από τις πιο ακραίες κοινοβουλευτικές ομάδες».
Στην περίπτωση Παππά ωστόσο, θέλησε να επισημάνει, πρόκειται για έναν εκπρόσωπο της χώρας, ο οποίος «όχι μόνο απειλεί, αλλά υιοθετεί φρασεολογία υπόκοσμου, με φράσεις που είναι παραπάνω από χυδαίες και καταδικαστέες, και με τον οποίο δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα ταυτίζεται».
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ρωμανού: Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που για μια ακόμη φορά κάλυψε την αμηχανία του για τον άθλιο ευρωβουλευτή του με χυδαίες προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις, είναι πλέον επίσημο ότι η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη. Οι χυδαίες επιθέσεις σε ύφος υποκόσμου κατά δύο τουλάχιστον αστυνομικών (και όχι του αστυνομικού που φωτογράφισε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Κουμουνδούρου), οι άθλιες σεξιστικές συμπεριφορές, οι εκβιασμοί, οι «ψόφοι», οι απειλές για επιθέσεις σε πολίτες που έχουν “φακελωμένους”, στα σπίτια τους και στις οικογενειές τους και όλα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά, είναι επιθέσεις με τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη. Όλα αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη -και προφανώς για όλα τα μέλη και τα στελέχη του, καθότι κανείς δεν αντιδρά- είναι κανονικά, “αφού λέγονται σε προσωπικές συνομιλίες”. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου πραγματικό αφεντικό παραμένει ο κ. Πολάκης, και ο φοβισμένος και άφωνος Πρόεδρός του, εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments