Πολιτική

Δούκας: Πρόσκληση για νόμο που θα διασφαλίζει την προστασία των δασών της Αττικής

Δούκας: Πρόσκληση για νόμο που θα διασφαλίζει την προστασία των δασών της Αττικής

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Σε κίνδυνο τα οικοσυστήματα και τα δάση της Αττικής.

Συνεχίζει τις επαφές με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Χάρης Δούκας, απευθύνοντας πρόσκληση σε φορείς, επιστήμονες και αυτοδιοίκηση για νόμο που θα αφορά τα δάση της Αττικής.

Ο Χάρης Δούκας είχε σύσκεψη με του Π. Δημόπουλο και Π. Καρκατσούλη, αρμόδια κομματικά στελέχη από τους τομείς Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας απευθύνοντας πρόσκληση σε φορείς που εμπλέκονται με την προστασία των δασών, την αυτοδιοίκηση, και ειδικούς επιστήμονες, να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις ώστε να εκπονηθεί ολοκληρωμένη πρόταση νόμου: Ένα νέο μοντέλο, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες δύσκολες συνθήκες, που θα προστατεύει αποτελεσματικά ανθρώπους, περιουσίες και τα οικοσυστήματα της Αττικής.

Ταυτόχρονα, ανανέωσε την πρόσκληση του προς όλους τους συνυποψήφιούς του, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την υπεράσπιση του δικαιώματος όλων των πολιτών να ζουν σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments