Ελλάδα

Πέραμα καταγγελία για βιασμό: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος

Πέραμα καταγγελία για βιασμό: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI)//Πέραμα καταγγελία για βιασμό: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος

Προφυλακίστηκε ο 48χρονος που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 48χρονος που κατηγορείται ότι έγδυσε και βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά στο Πέραμα. Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου και η αποτρόπαια πράξη είχε διάρκεια 15 λεπτών. Ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης βρισκόταν εν ώρα εργασίας μαζί με την 44χρονη και την ώρα που εκτυλίχθηκε το περιστατικό το απορριμματοφόρο ήταν σταματημένο επί της λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή Σκαραμαγκά. Ο 48χρονος την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της.

Περίπου στις 4:24, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινιών, ύστερα από εντολή του Κ.Α.Δ., μετέβηκαν επί της οδού Ρετσίνας 45 στον Πειραιά, όπου ανέμενε η παθούσα για να καταγγείλει το ανωτέρω αδίκημα και να υποδείξει τον 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη περίπου στις 5:45.

Παραδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία για βιασμό ο 48χρονος

Ο 48χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του παραδέχθηκε την ερωτική συνεύρεση, αρνήθηκε ωστόσο την εις βάρος του κατηγορία. Παράλληλα, για την 44χρονη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, καθώς επίσης και εξερεύνηση της καμπίνας του οχήματος (απορριμματοφόρου) από αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Ε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments