Διεθνή

Παλέρμο: Ανασύρθηκε νεκρός και ο Μάικ Λιντς – Μόνο η 18χρονη κόρη του παραμένει αγνοούμενη

Παλέρμο: Ανασύρθηκε νεκρός και ο Μάικ Λιντς – Μόνο η 18χρονη κόρη του παραμένει αγνοούμενη
Στους έξι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί του ναυαγίου

Ανασύρθηκε σήμερα το πρωί και η πέμπτη σορός από τους αγνοούμενους που εντοπίστηκαν εχθές στο εσωτερικό του μοιραίου Bayesian, το οποίο βυθίστηκε λίγο πιο έξω από το λιμάνι του Πορτιτσέλο, στο Παλέρμο.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί του ναυαγίου που συγκλόνισε τη διεθνή κοινή γνώμη και έχει προκαλέσει δεκάδες ερωτηματικά είναι πλέον έξι (συμπεριλαμβανομένου του σεφ που είχε βρεθεί νεκρός τις πρώτες ώρες μετά τη βύθιση του Bayesian) ενώ αγνοείται ένα ακόμη άτομο.

Σύμφωνα με το Reuters, η σορός που ανασύρθηκε σήμερα ανήκει στον Μάικ Λιντς. Εχθές ανασύρθηκαν από το ναυάγιο οι σοροί του προέδρου της Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, του δικηγόρος της Clifford Chance Κρις Μορβίλο, και των δύο συζύγων τους, ενώ αγνοούμενη παραμένει μόνο η 18χρονη κόρη του Λιντς, Χάνα, αναφέρει σε σημερινό άρθρο το Sky News. 

Υπενθυμίζεται ότι η πολύτελής θαλαμηγός, στην οποία ο Βρετανός μεγιστάνας Λιντς είχε προσκαλέσει συνεργάτες και φίλους για να γιορτάσει την πρόσφατη απαλλαγή του από κατηγορίες απάτης, βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στο βυθό της θάλασσας όταν χτυπήθηκε από ξαφνική κακοκαιρία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. 

Ένα «αβύθιστο σκάφος»

Σκάφη όπως το superyacht του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες τους την απόλυτη ασφάλεια, δήλωσε σε συνέντευξή του ο CEO της εταιρείας που τα φτιάχνει και τα διαθέτει προς πώληση.

Μιλώντας στο Sky News μια μέρα μετά την ανακάλυψη ακόμα πέντε σορών στο εσωτερικό της βυθισμένης θαλαμηγού, ο Τζιοβάνι Κονσταντίνο μίλησε για τα συναισθήματά του όταν άκουσε για το ναυάγιο που πλέον έχει 6 επιβεβαιωμένους νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου του σεφ που είχε βρεθεί μερικά 24ωρα νωρίτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments