Lifestyle

«Δεν κάνει παζάρια» η Παναγιώταρου: To αστρονομικό ποσό που ζητάει για να συμμετάσχει στο φετινό Survivor

«Δεν κάνει παζάρια» η Παναγιώταρου: To αστρονομικό ποσό που ζητάει για να συμμετάσχει στο φετινό Survivor

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@alexandra__panagiotarou)

Ένα από τα πρόσωπα που εδώ και χρόνια έχουν απασχολήσει και απασχολούν τόσο τον τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι όσο και τους τηλεθεατές είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ούτε μπασκετμπολίστας» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το ποσό με τα πολλά μηδενικά που απαιτεί από τον Ατζούν Ιλίτζαλι για να συμμετάσχει στο φετινό Survivor.

Την ώρα που η μεταγραφολογία στο μπάσκετ έχει τελειώσει και το μόνο που έχει απομείνει είναι ένα πεντάρι για τον Παναθηναϊκό από το NBA ξεκινάει η περίοδος μεταγραφών για την εξεύρεση παικτών που θα συμμετάσχουν στο επόμενο survivor το αγαπημένο reality επιβίωσης τηλεόρασης του σκαϊ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Ένα από τα πρόσωπα που εδώ και χρόνια έχουν απασχολήσει και απασχολούν τόσο τον τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι όσο και τους τηλεθεατές είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η αγαπημένοι influencer και επιχειρηματίας έχει κατά καιρούς συζητήσει με την παραγωγή για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο survivor όμως φέτος είναι η χρονιά που αυτό το γεγονός είναι πιο κοντά παρά ποτέ!

Μάλιστα έχει η ίδια ζητήσει πόσο χρήματα θέλει τα οποία ο τούρκος παραγωγός είναι έτοιμος να διαθέσει στο τραπέζι!

Το ποσό είναι αστρονομικό και μιλάμε για 20.000€ την εβδομάδα με εγγυημένους τους τρεις μήνες συμμετοχής.

13 εβδομάδες για 260.000 ευρώ, δέ τα λες και λίγα αφού τέτοιες αμοιβές πλησιάζουν ένα πεντάρι από το NBA σαν αυτό που αναζητά ο Παναθηναϊκός.

Αυτό σημαίνει πως είτε φύγει την πρώτη εβδομάδα είτε μετά από 3 μήνες θα λάβει αυτό το ποσό! Προφανώς αν παραμείνει στο survivor περισσότερο χρονικό διάστημα θα συνεχίζει να αμοίβεται με 20.000€ την εβδομάδα.

Εδώ και κάποιες ημέρες η Μύκονος έχει αρχίζει να ξεχειλίζει από διασημότητες, τόσο εγχώριες όσο και από το εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτούς που αποφάσισαν να περάσουν κάποιες ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των Ανέμων ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, με πολλούς να αναρωτιούνται «πότε θα πέσει ο ένας πάνω στον άλλον».

Αυτή η αναπόφευκτη συνάντηση δεν άργησε να συμβεί. Η γνωστή influencer, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι My Style Rocks και ο νικητής του Survivor το 2022, που αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz πριν από μερικά χρόνια, έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο κατά την διάρκεια βραδινής τους εξόδου στα Ματογιάννια – μια συνάντηση που κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν στις 3 τα ξημερώματα να διασκεδάζουν με τις παρέες τους στο μπαρ La Barran και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάποια στιγμή, ο νικητής του Survivor πλησίασε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην ζευγάρι συναντιέται, καθώς όπως είχε πει και παλιότερα ο Στάθης Σχίζας «συναντηθήκαμε σε ένα event με την Αλεξάνδρα και είπαμε τα τυπικά». Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η σχέση του πρώην ζευγαριού ήταν αρκετά ψυχρή τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments