Lifestyle

Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά: Αν δεν έχεις δει την Αποστολία Ζώη με μαγιό δεν ξέρεις τι θα πει καλοκαίρι

Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά: Αν δεν έχεις δει την Αποστολία Ζώη με μαγιό δεν ξέρεις τι θα πει καλοκαίρι

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/apostoliazoi

Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από την ώρα που χαλάρωνε στην παραλία, ξαπλωμένη πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα παραλίας και πήρε μερικές πόζες, με το λεοπάρ μπικίνι της. «Ησυχία» έγραψε στην ανάρτηση

Η Αποστολία Ζώη συνεχίζει τις διακοπές της στη Χαλκιδική, από όπου και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi)

Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από την ώρα που χαλάρωνε στην παραλία, ξαπλωμένη πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα παραλίας και πήρε μερικές πόζες, με το λεοπάρ μπικίνι της. «Ησυχία» έγραψε στην ανάρτηση. Όπως μοιράστηκε με τους ακολούθους της, βρίσκεται στο χωριό Παλιούρι.

Λίγες εβδομάδες πριν, την Τρίτη 6 Αυγούστου, η τραγουδίστρια ανέβασε ακόμη μερικές φωτογραφίες της με μαγιό, για να γράψει στους διαδικτυακούς της φίλους: «Ζούμε σε μια χώρα που είναι σαν να έχει βγει από όνειρο. Να χαμογελάτε αγάπες μου».

Στα στιγμιότυπα, η Αποστολία Ζώη ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό σε ανοιχτό μπεζ με ακάλυπτη την πλάτη της και βαθύ ντεκολτέ, ενώ βρίσκεται στη θάλασσα. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει, πού παραθερίζει αυτές τις μέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments