Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Επικό τρολάρισμα στον Πολάκη

Άδωνις Γεωργιάδης: Επικό τρολάρισμα στον Πολάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, alphafreepress.gr, "Αφιερωμένες οι τελευταίες φωτό"

Θάλασσα τα έκανε και πάλι το «λαγωνικό» του ΣΥΡΙΖΑ.

Άνθρακες και η νέα «αποκάλυψη» του Παύλου Πολάκη αναφορικά με την υποδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη από τους πολίτες της Λέρου.

Ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νησί με τον υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους και μια γυναίκα έμελλε να γίνει η αιτία για το νέο κάζο που υπέστη ο Παύλος Πολάκης, όπως αποτυπώνεται και στην σχετική ανάρτηση του Άδωνι.

Ο βουλευτής Χανίων ισχυρίστηκε ότι η κυρία αποδοκιμάζει έντονα τον υπουργό Υγείας. Ωστόσο, η γυναίκα αυτή απεικονίζεται σε φωτογραφία να σκουπίζει τον ιδρώτα από το πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως υπογραμμίζει σχετικά ο υπουργός Υγείας, «μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και μία κυρία που φώναζε πράγματι περισσότερο από όλους (την είχαν δώσει 1.5 μήνα αναμονή για μία αξονική και είχε εκνευριστεί, αυτές οι αναμονές θα λυθούν πολύ σύντομα).

Την κάλεσα μέσα στην σύσκεψη και μας ακολούθησε. Στο τέλος όπως θα δείτε στις φωτό με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι… Αυτήν την κυρία επέλεξε και το λαγωνικό Παύλος Πολάκης να βάλει στον λογαριασμό του για να δείξει πόσο με «απεχθάνονται» στη Λέρο….Αφιερωμένες οι τελευταίες φωτό στον Παύλο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, με αυτόν τον τρόπο, ακυρώνει πλήρως δημοσιεύματα site της αντιπολίτευσης, που, ατυχώς γι’ αυτά, έσπευσαν να υιοθετήσουν τις νέες κατά φαντασίαν αποκαλύψεις του Πολάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments