Πολιτική

«Παράγουμε παραπολιτική και όχι πολιτική»: Το ηχητικό του Πολάκη,που έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

«Παράγουμε παραπολιτική και όχι πολιτική»: Το ηχητικό του Πολάκη,που έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

«Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό»,δήλωσε στην ΠΓ

Η εισήγηση του Παύλου Πολάκη κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε στα social media.

Στο εν λόγω ηχητικό ο βουλευτής Χανίων αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη και θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως χρειάζονται μεγάλες αλλαγές, ενώ επισημαίνει με νόημα: «Σε ό,τι με αφορά, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό».

Το ηχητικό έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα parapolitika.gr και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό

Η απάντηση Κασσελάκη στην πρόκληση Πολάκη ήταν η εξής: «Δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει ας κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή».

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόταση για τα κομματικά ΜΜΕ – Καμία αναφορά σε Πολάκη και «87»

Μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου τέθηκε και θέμα ηγεσίας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο μέτωπο των πυρκαγιών, σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπισή τους αλλά δεν αναφέρεται στα όσα εξελίχθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση.

Η Πολιτική Γραμματεία επαναλαμβάνει ότι θα κατατεθεί στην Πρόταση Νόμου για την συγκρότηση Ανεξάρτητης Εθνικής Αρχής Πολιτικής Προστασίας, με νομική, οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια.

Το κείμενο αναφέρεται και στο θέμα των μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαβεβαιώνοντας ότι το κόμμα «θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα εξεύρεσης πόρων και χρηματοδότησης για να υπηρετηθεί το σχέδιο ανασυγκρότησης και εξορθολογισμού των ΜΜΕ, το οποίο θα περιλαμβάνει και πρόγραμμα εθελούσιας για τους εργαζόμενους».

Αναφέρεται και στο ζήτημα της αναπλήρωσης του παραιτηθέντος βουλευτή Επικρατείας, Όθωνα Ηλιόπουλου, σημειώνοντας ότι «η παρουσία του προέδρου του κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο θα δυναμώσει τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θα συμβάλλει αποφασιστικά στη μεγάλη, αντιπολιτευτική προσπάθεια του κόμματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments