Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-“Θα συμβάλλω σε αυτό”

Παύλος Πολάκης: Έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-“Θα συμβάλλω σε αυτό”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παύλος Πολάκης: Έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-"Θα συμβάλλω σε αυτό"

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης καθώς σημείωσε πως πρέπει να αλλάξει κι ότι ο ίδιος θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση. «Εγώ θα φανώ χρήσιμος», φέρεται να είπε – κάτι που θεωρήθηκε από στελέχη του κόμματος ως «χρησμός» για δική του υποψηφιότητα. 

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που αποπέμφθηκε πρόσφατα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος δεν έχει κρύψει την έντονη δυσφορία του για τους χειρισμούς της ηγεσίας του κόμματος σε ότι αφορά την υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων μετά από τις παλινωδίες Κασσελάκη σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έχει ανοικτή βεντέτα μετά από την παρέμβασή της στη Βουλή, όταν ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται -λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού. Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά», είχε αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης είχε σημειώσει ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή στήνει παιχνίδια, ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο εν όψει εξελίξεων ή … δεν ξέρει τι της γίνεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments